o enjektorlerı bırbırıne baglıyan hortumları en yakın zamanda degıstır bence aynısı bende vardı ıstanbulda yarım metresıne 20 tl vermıstım 2 ay dayanmadı eskısehırde daha farklı bı hortum aldım 1 metresı 5 tl ısıya dayanıklı cok memnunum![]()
o enjektorlerı bırbırıne baglıyan hortumları en yakın zamanda degıstır bence aynısı bende vardı ıstanbulda yarım metresıne 20 tl vermıstım 2 ay dayanmadı eskısehırde daha farklı bı hortum aldım 1 metresı 5 tl ısıya dayanıklı cok memnunum![]()
konuya renk gelsin
http://www.techturkey.com/forum/vide...vs-e36-m3.html
.................................................. ....
baya parlamış biraz daha al bence
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
seni geçmem lazım serdar fazla alma sen
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
usta olan sensin abi bense eli tornavida tutan masum golfcü nasıl yürüyor bende anlamıyorm![]()
evet projeme 1.9 olarak devam ediyorum sonra gizliyorsun saklıyorsun demesin kimse
6000km önce sıfırdan rektefe edip özenle topladığım 1.6bloğum 30 senenin verdiği yorgunlukla su kanallarında kılcal çatlaklar meydana getirmiş son günlerde biraz hararet problemi yaratmaya başlamıştı bende sorunu kökten çözerek 1.9bloğa geçmeye kadar verdim. zaten üst kısım komple 1.9+ olmuştu şuan nasıl olur bilemem yürür herhalde eskisinden hallice
ayrıca bazı kalın kafalı dizelden anlamayan boş insanlar aldığım güç yüzünden bunun olduğunu zannediyor oysaki eski birçok bloğun kronik problemidir antirifiriz yüzünden çürüyüp su kanallarında çatlakların meydana gelmesi ***** döküm demir çürüyor işte.
hacim candır diyordu büyüklerimiz
1.6 hacim ile son zamanlarda 200 civarıydı güc, hacim sonrası aynı basınçla alacağım gücü az çok tahmin ediyorum hayırlısı bakalım nasıl cevap verecek göreceğiz
300e kadar yetermi acaba
Golf Mk1 1977 @ 300+ km/h - YouTube
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)