torpiodonun içi akustik sünger kaplı sanki :) maşallah çok güzel olmuş dizeller dizeli :) arkadaki sübliminal mesaj müthiş :D
Printable View
torpiodonun içi akustik sünger kaplı sanki :) maşallah çok güzel olmuş dizeller dizeli :) arkadaki sübliminal mesaj müthiş :D
.................................................. .....................
.................................................. ....
Konuya baktıkça diyorum td golf alsam yapabilir miyim diye bu kadarını
Mesela aldık sağlam eli yüzü düzgün stock turbo ile motor içine hiç girmeden sadece pompa ayarıyla kaç hp alırız :)
çok şirin maşallah :)
Abi maşallah canlı canlı görmek istiyorum kısmetse :)
arabayı gören herkes çok kolay sanıyor ama çok emek ve para harcamak lazım bazı şeyler için :) stock turbo stock motor stock pompayla stock gücün 2katına çıkmak mümkün
eyvallah :)
kardeşim kısmetse gelicem en kısa zamanda mutlaka haberleşiriz bineriz canlı canlı yaşarsın :)
Abi arabana maşşalah şimdiye kadar gördüğüm en iyi toplanmış mk1 di.kazasız belasız cezasız sürüşler...
Hacı maşallah, yalnız para ve emek harici tecrübede konuşuyor :)
kısmet yaparsın inşallah :)
Ney ist gelicen ben binmeyecem gece sinsice gelir depoya on numara yag koyar kara dumani izlerim =) serdar hasere ve bocek ilaclama yazarim kapilara =) :)
samandra duruyorken ne gerek var kilidi acmaya =) ee univ bitti artik durumu toparladiktan sonra benimde isinlanma vaktim gelecek :) :) :)
yapın golflerinizi ışınlanın sonra gelin deneyelim :):)
.................................................. ....