Maşallah Maşallah stock sayılır demişsin ama specleri okuyunca pek stock oldugunu düşünmüyorum son fotograf yıkım ... :D
Printable View
Maşallah Maşallah stock sayılır demişsin ama specleri okuyunca pek stock oldugunu düşünmüyorum son fotograf yıkım ... :D
metanolü nasıl kullanıyorsun kit mi var ?
Rengi ile doğru bir jant kombinesi olmuş ellernizie sağlık.Fakat bende arkadaşlar gibi stopların orjinal olması taraftarıyım.
maşallah güzel görünüyor fakat stoplar 3d ya da oem olmalı :)
masallah güzel arac , son resimi halil mi çekti ?
Maşallah kazasız belasız..
Son kare fena olmuş ya :D Maşallah...
arka stopları orjinale çevirmelisin abi maşallah :)
stock sayılırmışmışmış.ayar etme len.heryerini oynadık işte.salonda farlara mercek takarken stockmuydu :D :D :D
maşallah kardeşim.güzel oldu araban. herkes stopları orj yap demiş.yarın orj stopları kucakla gel de onlara da mercek takalım :D
son fotoo fenaa :)
maşallah astraya...
ulan bundan benim niye haberim yok o araca benden habersiz çıkartma yapıştırmayacaksın demedim mi... :D
fotolar dehşet olmuş adamım çekenin eline sağlık...
kazasız belasız..bi nazarlık koy göz değer mazallah..
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler;)
Methanolü oktan arttırıcı olarak kullanıyorum arkadaşlar, methanol kiti yok.
Oem stoplar duruyor sanırım ortak fikir onların daha iyi olduğu, napalım yüce Tech meclisi kararı verdiyse bize de uygulamak düşer:)
Bonus fotoğrafı Halil çekti aslında o formatta birkaç fotoğrafımız daha var Halil düzenledikten sonra onları da eklerim.
Aklımda bi de mantzel emme vardı ama yazılım da gerekiyor + manifoldu monte etmek için 1.6 corsa emmesinin alt parçası gerekiyor o yüzden şimdilik beklemede.
Orjinal stopları takın geri bencede :)
jantların rengi daha açık olmalı böyle aracı çok kapatmış.
kazasız belasız :)
maşallah gayet güzel kazasız belasız,arka taraf biraz daha basılırsa ve orj stoplar takılırsa bence daha hoş olur
polatlıdasınız galiba??
Hayırlı Cumalar:)
http://i46.tinypic.com/210hevq.jpg
Son foto harbiden bomba olmuş :)
Maşallah kazasız belasız...
ooowww :D bonus'a bayıldım gerçekten mükemmel bir çekim olmuş maşallah astraya