Hayirli olsun massallah kazasiz belasiz
Printable View
Hayirli olsun massallah kazasiz belasiz
Maşallah kazasız belasız...
maşallah güle güle kullanın...
maşallah zıpkın gibi duruyor kazasız belasız..
Allah kaza bela vermesin çok şık duruyor , şöyle kıyıda köşede stock kalmış bir S2000 de ben bulsam keşke.
Hayırlı olsn MaşAllah.
hayırlı olsun mert,maşallah 41 kere Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kardeşim :)
Aynen biraz boku cikti ama guzelde duruyor yauw :)
Tesekkur ederim sagoln :)
Tesekkur ederim :) Aynen yerde ararken gokte bulduk :D
Tesekur ederim sagun :) Aynen abla baya guzel bakmis emniyet kemeri takili ustu kapali sagdan sagdan gidiyordu zaten :D
Tesekur ederim :)
Tesekkur ederim sagolun
Tesekkur ederim :) aynen guzel denk geldi :D
Tesekkur ederim :)
Tesekkur ederim sagolun :)
Tesekkur ederim sagolasn :) Aynen lip dusunuyoruz ama oem alip almamakta kararsizim :)
Tesekkurler :)
Tesekkur ederim kardesim sagolasn :)
Tesekkur ederim Melih sagolasn kardesm :)
Tesekkur ederim :) Allah herkese gonlundeki araca kazasiz belasiz binmeyi nasip eder ins.
Tesekkur ederim bro :) Efe diye bi arkadasim buldu bizde turgayla gittik coktuk hemen :D
Tesekkur ederim abi sagolasn :)
Tesekkur ederim selcuk sagolasn :)
Tesekkur ederim sagolun :)
Tesekkur ederim sagolun :) Iyice ara tara illaki bi yerlerde vardir zamaninda bi suru araba satildi nerde bu arabalar :D
Tesekkur ederim abi sagolasn :) ikimize de Allah agiz tadiyla binmeyi nasip eder ins :)
çok iyi allah esirgesin
Maşallah..
maşallah gule gule kullanman dıleğiyle :)
Maşallah Kardeşim çok güzel
AYR kale içinde kapalı garaj da seni yıllarca bekledi :) ve sonunda mutlu son
Tesekkur ederim
Tesekkur ederim sagolsn :)
Tesekkur ederim panpa sagolasn :) Aynen yillarca beni beklemis ama bekledigine degdi ona butun parcalarini sifir en kalitelisini aldim :D
Bence yarisi pert olmustur kalanlarin yarisi piyasada gezen araclar :) ama ya diger kalanlar nerde ? :D
Hayırlı olsun Mert tekrardan.Şimdi sıra bende bu s2k yı da ben alayım senden ödeşelim :D
Maşallah siyah s2k candır bide böyle kız gibi olunca tadından yenmez güle güle kullan :)
yaa yeni gördüm konuyu amg :D
güle güle bin mert evlatlarına da torunlarınada binmek nasip olsun inşallah. iyicene alışta kepezde sen ben fırat onur 4 lü yapalımm :)
Maaşallah çok güzel, Allah kaza bela vermesin :)