maşallah güzel araç
Printable View
maşallah güzel araç
Maşallah aracınıza çok düzgün duruşu var.
hiçbirşeye gerek yok bence kazasız belasız :)
Maşallah çok düzgün bir 106.
Kazasız belasız.
Ümit hayırlı olsun kardeşim renkdaş olmamıza ayrı sevindim :D
Maşallah Allah kaza bela yüzü göstermesin geç oldu gönlüne göresi oldu hayırlı olsun tekrar :)
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Ümit arabayı almadan önce 1-2 106 baktım ne güzel soğumuştum passat aldım. Şimdi tekrar depreştirdin. Ayıp sana. Şu andan itibaren Satılık passat var aklında olsun ekmeği yenmemiş 106 takaslı :D.
Masallah abi masallah kazasiz belasiz 2. Gun binmel nasip oldu ama 1000 km yol yaptim alip sattigim en iyi arabalardan biri eminimki senide hic uzmicek gidis durus her konuda masallah abi
Cagatay ilan varsa pm at bakalım satarız , olmadı bende alırım ama 106 yi zor bulabilirsin temiz ona garanti veremem :))
Beklenen yorum geldi :)
Okan im yine diyorum Allah razı olsun kardesim senden.. Her yonden memnunum çok şükür .. Bı mani çıkmazsa uzun süre bineceğim. Stok oğlu stok :)
maşalalh kazasız belasız
Saolasın kardeşim. 106 duayenleri burada hep :)
Bordo 106 candır, maşallah..
kazasız belasız..bu aracta klıma olsaydı şuan bendeydi.kesin almıştım şevkiden ama klima benim olmazsa olmazım..maşallah çok düzgün bi arac kıymetini bilin makinanın. :)
maşallah... çok güzel duruyor... allah kaza bela vermesin...
ilk geldiği hafta karamanda ara sokakta görmüşüm... dedimki hala temiz 106 bulunuyormuş...
serdar 106 görünce kendinden geçmiş...
Saolasın Alper , Klima sunroof benimde olmazım. Ancak binecek başka araçlarım olduğu için ve bu kadar temiz ve düzgün zor bulabileceğim için ADA yı ıskalamadım.Dursun Galerinin önünde masam dan izlemesi zevkli oluyor :)
Allah razı olsun Harun. Temiz 106 bulunuyor , bulunmaz değil. Ancak hepsi para/çokomel ilişkisi :)
Ahh Serdar ahh. Sen gelme 10bin dolarla Türkiyeye sonra böyle oluyor :)
hayırlı olsun kazasız belasız.
Benim eski aracımdır çok uğraşmıştım gücüm yettiğince kanallaı diskler rc pedalları falan güle güle kullanın kazasız belasız