Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı
-Karşıdan alınan darbede aracı tutan tavandaki sac değil yandan geçen kuşaklardır...Yani A, B ve C stunlarının bağlı oldğu tavanın yanlarından geçen kuşaklar.
-Arkadaşın camı da otomobil camı özelliği taşıyor, oto camı döken yerde yaptırmış, olası kırılmada bile içeri dökülmez. Takla attığınızda da aracı tutan stunlar ve ön arka cam üstündeki şaselerdir. Cam kırılır...malzeme iyi olduğu için aracın içine de kolay kolay girmez.
-Aracın ön cam üzeri ve arka cam üzeri barları da halen yerinde...Orada eksik olan sadece sac bir levha, varsa sunruf mekanizması... ki zaten CRX in de normalde öyle acayip sağlam bir otomobil olupta tavanının darbe emicilik konusunda mükkemmel işler çıkardığını duymadım.
-Millet nelerle uğraşıyor, ağır ya da şaseden kazalı düzeltilmiş bir otomobile binmekten kat ve kat daha güvenli o sonradan yapma cam tavan. OLmayan tek şey, sunruf meknizması ve bir parça sac...
Ben CRX'in stock görüntüsünü daha çok seviyorum ama cam tavan uygulaman oldukça başarılı ögünüyor. Güle güle güzel günlerde bin