bu aksam rex turbo cemlede konustuk senın tavan konusunu.. msnden cemle bı konus fıkrını al ;) bızı bıseye benzetemedın ona sor ... ıyı surusler....
Printable View
bu aksam rex turbo cemlede konustuk senın tavan konusunu.. msnden cemle bı konus fıkrını al ;) bızı bıseye benzetemedın ona sor ... ıyı surusler....
-Karşıdan alınan darbede aracı tutan tavandaki sac değil yandan geçen kuşaklardır...Yani A, B ve C stunlarının bağlı oldğu tavanın yanlarından geçen kuşaklar.
-Arkadaşın camı da otomobil camı özelliği taşıyor, oto camı döken yerde yaptırmış, olası kırılmada bile içeri dökülmez. Takla attığınızda da aracı tutan stunlar ve ön arka cam üstündeki şaselerdir. Cam kırılır...malzeme iyi olduğu için aracın içine de kolay kolay girmez.
-Aracın ön cam üzeri ve arka cam üzeri barları da halen yerinde...Orada eksik olan sadece sac bir levha, varsa sunruf mekanizması... ki zaten CRX in de normalde öyle acayip sağlam bir otomobil olupta tavanının darbe emicilik konusunda mükkemmel işler çıkardığını duymadım.
-Millet nelerle uğraşıyor, ağır ya da şaseden kazalı düzeltilmiş bir otomobile binmekten kat ve kat daha güvenli o sonradan yapma cam tavan. OLmayan tek şey, sunruf meknizması ve bir parça sac...
Ben CRX'in stock görüntüsünü daha çok seviyorum ama cam tavan uygulaman oldukça başarılı ögünüyor. Güle güle güzel günlerde bin
Senin kim olduğunu biliyorum VTEC konusundaki isminide biliyorum yanlış anlama!olay çok biliyorum yarışması değil ama yapılan bazı şeyler ortada Fabrikada döküldü diyorum illaki belirli bir standardı olacaktır bu kadar kötülenmesi beni rahatsız etti;bende yaptığımı ve yaptırdığım yeri ve insanları biliyorum güvenli olmamış olsa yaptırmam zaten ki orjinalinde var ki eminim Crx in orjinal camından benimkisi daha sağlam oldu.
emeğine sağlık allah kaza bela vermesin..çok değişik ve güzel olmuş..
Tek olmak güzeldir bazı konularda, sen takılma keyfini cıkart ;)
maşallah gerçekten çok güzel olmuş.
kemerin takılı olsun yeter.
MAŞALLAH
Çook şık bir CRX olmuş
Tebrikler
Araban hoş güzel şeker maşallah :D
ancak senin su cam tavan olayı hakkında solemek istediklerim var ....
Şimdi on canım kaza anında nekadar kırılgan ıse tavanında artık okadar kırılgan ...
Gelelim Fabrikada cam tavanlı olarak uretilen aracların tavan camına . Bahsettiğimiz tavan camları Ozel Şartlar altında kırılmamak uzere tasarlanmıştır darbe anında esnemez darbeyi emmez ve patlamaz cunku yapıldıkları malzeme ve dokum sekıllerı buna goredir ... (Hemen hemen tum markaların ki Dışbükeydir ...)
Ornegin mercedesin tavan camı ıle takla atmış bir mercedesin tavanında sadece cizikler oluşmuş Cam tavan ne çatlamış nede kırılmış ; buz halıne gelip tavanda filmli cam gibi kalmamıştır.
Aracın tavanının uretildiği malzeme ıle aracın geri kalanı tamemen baglantılıdır Ornegin Karbon tavana sahip yada En En basitinden Sunrooflu aracların Kasasında (Ornegin orjinalde cam tavan Bulunan Crx) Sunroofusz modellere gore olan Güçlendirmeler vardır bildiğiniz gibi ....
Yani tavanı cam yapmak Şık Ve hoş bir goruntu vermiş aracınıza Ancak gelgelelim Güvenliğinizide ne yazıkki Cok düşürmüş bence ....
Ayrıca Fabrikasyon Dokümden kastiniz ozel cam yapımıdır sanırım.On Camdan bir Farkı Olmadıgını siz yazmışsınız Yani malzeme Arge etc. Bi fark yok ....
Allah Kaza Bela Göstermesin İyi günlerde Binin aracınıza ....
baya emek var arabanda arkadaşım.kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle.
kardeşim araban en sonunda bitmiş kazasız belasız kullanman dileğiyle
Teşekkürler arkadaşlar aracım İzmire satılmıştır alana hayırlı olsun :D
sattınmı olum arabayı vtecmi alcan yoksa:D
hayır o kadar yazılmışta neden güvensiz onu anlayamadım saç yerine cam dökülmüş darbe emici görevi yok bişi yok ? bu arada güzel araç allah kaza bela vermesin eleştiricek olursakta ön tamponu beğenmedim.
çok güzel araç kazasız bealasız
Bu konuya bir güncel diyeyim :) Crx im satılmıştı şimdi yeniden crx aldım adminlerimden ve modlarımdan ricam yeni crx im ile ilgili konu mu açayım yoksa bu konuya eklenti mi yapayım bilemedim?