Abi iyi günlerde kullan lastikleriGüzel seçim olmuş... Bursaya geldiğimde sana haber vereceğim mutlaka görüşelim yeter artık
![]()
Maşallah.
lastik konusunda yeni her zaman yeni. Lastik ağırlık olarak biraz ağır 002 ler ama güzel lastiktir. Güle güle kullan.
Yakıt ekonomiside F maşallah![]()
aynan hacı yaahaber ver gelince. dağ yoluna çıkarsan virajın oraya haber ver. evim çok yakın gelirim.
sğlasın eren hocam. lastiklerin ağır olduğunu bilmiyodum valla. pehh demekki daha fazla boşa atacaz
teşekkürler hocam. sizede...
bugün bursa'daki diğer PH1 ile buluştuk. Cüneyt hocamda yeni almış arabasını 2-3 ay olmuş, bende ne güzel bursadaki tek ph1 bende diye kasıla kasıla geziyodumşaka bir yana ii oldu, 2 rs takıldık. arabaları yıkadık, oturduk muhabbet ettik felan. bikaç kare de hatıra fotosu aldık. maşallahı var cüneyt'in rs inin, çok orjinal ve temiz bir araba. acaip bakımlı bir rs her halinden belli oluyor. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. buyrun resimler...
![]()
Alfadan sonra çok çok niyetlendim olmadı denk gelmedi.Kazasız belasız inşallah.Bursada 2 tane f4R görmek güzel.Birde sarı renkli ph2 rs var.
Abi Maşallah Allah kaza bela göstermesın arka tampon alalı beleli gibimi yoksa banamı öyle geldi
![]()
Maşşallah araçlara , miss
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Valla bende çok mutlu oldum cihan hocamla görüşmekle tanışmakla.güzel birgündü övgülerin için çok teşekkür ederim senin aracın daha bi başka güzel bu da bir gerçek yaniallah hepimize kazasız belasız binmek nasip etsin inş.teşekürler arkadaşlar.
Hill Power'dan kastın filtre kutusu mu Alper hocam...?
Clio RS'lere maşallah...
Ok...Bilgilendirme için teşekkür...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)