Çok güzel çok beğendim maşallah :)
Printable View
Çok güzel çok beğendim maşallah :)
maşallah Burak,süper olmuş aracın.sonunda cam vizörlerinide takmışsın ama :D
Çift mühürlü Kare APP plakam var da takmaya cesaretim yok. :) Şuan ki mevcut plakayı zamanında çift taraflı bant ve mastik silikon ile delicesine yapıştırmıştık. Şimdi orada iz kalır diye sökemiyorum. Ya yeniden uzun APP plaka yaptıracam ya da riski göze alıp mevcut plakayı söktürecem. Plakayı biraz zorluyorum da çok sağlam tutmuş. Çıkarsam kaporta da iz kalır diye çekiniyorum.
Tamamdır, aklımda :)
Eyvallah sağol kardeş.
Teşekkürler Emre. Bir arkadaşım var ona ulaşamıyorum şu sıralar. Kaputu ve Lip'i hediye gönderecek. Lip kesin de kaput net değil. En kötü ihtimal zorla alırım kaputu ondan. :D
Sağol ahmet abi, cümlenizin aracına kaza bela vermesin.
O fotoğrafı 3-4 deneme de çektik. Hareket halindeyken farklı bir araç dan çekildi. Biraz uğraştırdı ama fena da olmadı. :)
Sağol dostum.
Eyvallah mertcim, sağolasın. Amin kardeşim. Mugen RR'dan sonra ep3 sonrasında s2k zevkli oluyordur. :)
Teşekkürler.
Daha güzel fotoğrafları bir kaç hafta için de çekeceğiz bakalım.
Sağolun arkadaşlar, Allah Razı Olsun. Daha iyileri sizlere olsun.
Eyvallah teşekkürler. Cam vizörlerini daha çıkarmam taktıktan sonra çok sevdim :) Sözünü dinlemedik zamanında :D
Maşallah. Bence güzel olmuş. Tek önerim ön-arka "H" logoları kırmızı yapılması yönünde olacak.:)
Jantların markası modeli nedir?
zıpkın gibi maaşallah
maşallah kazasız belasız inşallah...
cidden müthiş olmuş 100 lerce milyarlık lüks araçlardan daha güzel bi görüntüye sahip şu haliyle
Maşallah çok şık. Kaput bu haliyle kalacak ise panjur piano black olmalı kırmızı logoyla birlikte , eski halide o şekildeydi sanırım. Mugen plakalığa ısınamadım nedense bi türlü.
Fd6 kasalarımız çok yakışıklı, kazasız belasız.
masallah mukemmel gorunuyor fotoları cekenınde elıne saglık super cekmıs katalokluk olmus
Eyvallah sağolun. ;) Teşekkür ettim kardeşim.
Yakında daha iyi çekimler yapacağız kısmet olursa. Bu arada fotoğrafı çeken arkadaşımız çok profesyonel değil ama fotoğraflar yine de güzel çıktı. Hani yeni yeni başlıyor diyebiliriz bu işlere. ;)
Kaput şimdilik bu şekil de ama ilerleyen zamanlarda orjinal mugen carbon kaput ile değişebilir. Haber bekliyorum arkadaşdan :D
Panjur kısmını ben özellikle bu şekil de yaptırdım. Çok da hoşuma gitti açıkçası. Diğer mugen rr'ların panjurlarından farklı oldu yani. :)
Bu arada mugen rr yaptıranların % 95'i klasik piano black, geri kalan %5'lik kısmı da komple beyaz yaptırıyor.. Komple beyaz yapılanlar çok kötü duruyor. (bana göre)
Komple parlak siyah yapıldığında da geriden bakınca panjur çok belli olmuyor gibi hem de orjinal halindeyken o şekil de kullandığımdan sıkılmıştım panjurun siyah olmasından. Hem böyle farklı olsun istedim. :)
Önceki hali / Şimdiki hali (mekan aynı,fotoğraf makinesi aynı,çeken farklı)
http://img826.imageshack.us/img826/9348/22763375.jpg
Uploaded with ImageShack.us
cok hoş olmuş daha ne olsun maaşallah.
Araç çok hoş.Ancak Daha çok gözlerimiz alışkın olmadığından farklı geliyor:)
Maşallah araç çok şık gözüküyor kazasız belasız kullanın..
maşallah adanamızın aracına.
Masallah cok güzel görünüyor kazasız belasız.
Maşallah.
Jantlar sarı olsa daha şık olur gibi , böylede sade güzel.
kazasız belasız
masallah kazasız belasız