araç stock mu ? :)
Printable View
[QUOTE=SONE-R;5963132]stok :p :D[/QUOT
Öle ise hiç şansı yok :)
yiit sen ben erel bu gece :D roll night yanlış anlama olmasın :D
panpa erele haber uçur o zman bu aksam için çıkmıycaktım sırf erelle denemek için cıkıcam.
sende gel nolucak benimde eksiklerim var kıstas alırız birbirimizi kanka keyfine sıkarız.
sen erele ben sana 306 kardeşliği :D
yokla bakalım kanka.
[QUOTE=aRR;5963116]filtre en güzeli tok bir sesi var 4000den sonra:) ortalama yakıt nedir sizin şehir içi ?
eline ve ayağına hakim olabiliyorsan gaza gelmiyorsan sorun yok ha araba ha motor.[/QUOT
Kullanıma göre genelde otobanda kullanıyorum aracı genel olarak düşünürsek 7 10 litre arası degişiyor
ben kadıkoy yakasında ılk alandım.1000km cıvarı yuklemeye calıstım.yazılım bıle yoktu guzel ulkemde.olmadı sattık.he bısey de farketmezmıs olsa da cunku;
fıltre*egzozla bıle memleket yapmıstık en ıyı yuruyen dedıgınıze :)
C2 VTS vs Clio RS - Car Videos on StreetFire
vıdeoyu ben cektım.ares benım arabamdı. ne kadar yuklu oldukları vıdeo altında yazıyor.
konu c2vts nın yaptıgın-yapacagın masraflarla dıger hothatchler kadar karsılık veremeyecegı.
masallah hosuma gıdıyor c2 vts' ler :) kazasız belasız
uff o diilde ne saplamışım be :D
varmı başka ares geçen ? gelsin :redspotda:cokgreen:
biraz bilgi biraz araştırma birazda sabır meselesi. istersen hızlandırırsın KALENDAR kardeşim :)
senın koydugun vıdeoda clıo rs 2 kısı.
benım koydugumda sen 2kısısın ama senın arabanın ıcı bombos+yanı esıtler.(nokta)
daha sonrakı yaptıgım seylerden sonra muhatap olmamıstım zaten , aradakı fark dahada acılacagı ıcın :) mcx
neyse arabaların gıderlerı ne kadar gıttıklerı bellı. masturbasyona gerek yok. c2vts guzel arabadır ama gıtmez. sekıl semal ıcın alınır , az yakar bol bol gezersın.
yani alıp 50 liraya chip yapıp 30 liraya yay takarsan olmaz abi. biraz kaliteli malzeme işçilikle yürüyor sıkılmadan uğraşman lazım. yılmadım pistonlu 106 lar orası burası işli rs ler geçmenin zevki apayrı eşi olmayan bi arabayla tavsiye ederim :)
amma şunu diyebiliriz. o parayı 106 saxo ya harcarsan daha hızlısın.
Güncel forum..
maşallah çok sewimli
aküyü bagaja alın farı delin uzatın deliğin önüne boruyuda işlem tamamdır.
o filtre olmamış :)