Masallah kardesim piril piril aracin :) 1.4 tsi motor 170 likmi ? Yazilimdan sonra neler oldu :D yakit performans falan ne alemde :) Bide sakin affetme 5cm eibachlari hemen tak derim gt lerle muthis durucak :)
Printable View
Masallah kardesim piril piril aracin :) 1.4 tsi motor 170 likmi ? Yazilimdan sonra neler oldu :D yakit performans falan ne alemde :) Bide sakin affetme 5cm eibachlari hemen tak derim gt lerle muthis durucak :)
Saol bro sen de tampon parklarini ve egzoz isini hallet biran once :)
Saol Emirhan tsk ederim arac 122lik performansi bana yeterli tabi twincharge motorlar gibi degil de :) Yakit performans guzel cok sukur :) 5 Cm eibach mukemmel olur da Eskisehirde problem yasatir bana ya o yuzden 3.5 kâfi benim icin :) Zaten su asamada o da olmayacak da para bitti :D
Dün egzozları hallettik demiştim. :)
http://i.imgur.com/tay0G.jpg
Bugün de 17" BBS Classix + 225 45 17 jant&lastik olayını da halletmiş olduk.Yay yok bu arada, ilerleyen zamanlar her ne kadar herkes 5'lik Eibach tak dese de, 3.5'luk Eibach yay takacağım :)
Bu arada katkılarından dolayı Jantmax'a teşekkürler. :icon_tup:
http://i.imgur.com/WK9d0.jpg
Cukk olmuş sanki :) Ama abi bu jantın hakkı bence 5 :)
Cok guzel olmus istanbula gelince canlı görmek isterim :)
O kadar guzel jettalar var hep beraber toplanıp fotograf cekelim hemde tanışmış oluruz.
Teyp ne kadara mal oldu şahane durmuş :) Maşallah güzel yapmışsınız
Önceki sayfalarda iki defa yazdım, 500 TL'ye aldım, üzerindekini 200'e sattım bana 300'e mâl oldu :)
Teşekkürler bu arada.
Lastiğin balonsuz jantın çiziksiz olsun gökhanım güzel oldu maşallah nazar değmesin jettamıza :D
egzozlar yamuk
yaz geldi vaglar coştu :D
maşallah :)
pampa arka tampondaki sakızdı demi la :D :D o değilde arkaya yay şart nasıl bi arabaysa önü hep yere yakın ahaha maşallah pampişimin arabasına güle güle kullan kankaaa :D
gökhan maaşallah araca
ama daha güzel bi jant seçimi yapabilirdin hemde senin poryalar5*112
hayırlı olsun jantların
Maşallah tam istediğim gibi bir aile arabası yay olayında bencede 3.5 luk yeterli konfor gitmesinde şu güzellik bozulmasın Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.
Maşallah 3.5 yeter bencede , kazasız belasız :)
Maşallah aracın tertemiz pırıl pırıl.
Kasanın mk5,elektronik alt yapısının mk6 olması ayrı bir guzellik.ayak aydınlatması vs mk5 de biraz sıkıntı :)
Jant secimin guzel olmuş.ben s3 janti ile bu Jant arasında kalmış durumdayım :)
3,5 yay ile kafan rahat olur standart haliyle bile arkada 2 kisi oturduğu zaman tümseklerde surtme olabiliyor :)
Kazasiz belasiz kullanman dileğiyle :)
Senin bakış açın yamuktur :heyoo::heyoo:
Saolasın Utku birazcık öyle gibi oldu :)
Sakız uzamış yapışmış oraya herhalde :D Saol kankacım yay ön arka şart karıştırma ön ayrı arka ayrı şimdi :D
Saolasın Alper, ebat olarak 17" tercih ettiğim için açıkçası 17" küçük durduğundan koca kasaya çok seçenek yok gibi 18 olsa eyvallah neler var neler :) Ama 17" olunca hem orjinal olsun hem tok dursun diye bunda karar kıldım :)
Teşekkür ederim 3.5'luk yay en ideali olacak evet hem görüntü hem konfor açısından :)
Saolasın teşekkürler.Yeni elektrik platformu olması da dediğin gibi ayrı güzellik ayak aydınlatmalar vs vs :)
Jant tercihi zevk renk meselesi tabi, bu jantlar pek bulunmuyor piyasada yok replikası yok sıfırı alan olmaz o yüzden çok nadir denk gelirse düşünülebilir ve bence alınır :)
Temennin için de tekrar tşkler :icon_tup: