maşallah çok güzel duruyo...
Printable View
maşallah çok güzel duruyo...
Saolun teşekkürler :)
Hakediyor ama işte imkanlar şuan kısıtlı :)
Saolasın Faruk azcık pısık olsa azcık olsa ah ah :D
Teşekkürler.
Akşam üzeri otoparkta arabaya giderken hoşuma gitti ayak üstü çekiverdim :)
http://i.imgur.com/vuZn6.jpg
Jettadaşıma kocaman Maşallah...
lastik biraz etli butlu kalmış gibi. daha ince yanak olsa çok daha şık olurmuş. bi de kesinlikle 5 cm takın derim yayları. çok sürüngen olmuyor
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...51322797_n.jpg
bu aracta 5 cm eibach var mesela. çok güzel duruyor :d
Lastikler 225 45 17, XL olduğundan öyle duruyor olabilir :) Yanakta jant koruması var da :)
Yok arkadaş, bana 5 cm'le gelmeyin :D Ben de isterim 5'lik yayı geçtim coilover alıp 7-8 cm basmayı ama, cidden 3.5 cm benim için kâfi :)
Ayıp kardeşim bu kadar da üstüme gelmeyin :D :D
Arabayı OEM olarak doldurmaya devam :)
Bixenonlardan sonra, far yıkama da mı yapsam dedim dedim kafa patlattım sonradan karar kılıp parçaları servisten aldım ve en sonunda far yıkamamız da oldu :)
Kullanılan parçaları (kablo demetleri ve fotoda yok) özetle gösterecek olursak;
http://i.imgur.com/4rAdH.jpg
Veee sistem başarıyla tamamlanmış bulunmakta :)
VW Jetta MK5 Far Yıkama - YouTube
Emeği geçen graphys nickli İnanç ve kardeşi Kıvanç'a buradan da çok teşekkürler..
sen bu işi çözdün ciğer :D
hay maşşallah ne güzel olmuş be :D
kanka maşallah
Far yikama olmamis..
Jettamizguzelolacak.com
vayy eline saglik yavrum :D gule gule kullan
kanka sırada benim oğlana wax atacak cila yapacak yıllar önce söz vermişti sözünü tutacakmış :D :D
bu arada bu far yıkama olayndan bende istiyorum banada yaparmısın gökhan BİRLİKTE yaparız :D :D
maşallah pampişimin jettasına dahada güzel olacak inşallah :D ne kadar yalakalık o kadar nxt :D :D
Üstüne bastın, yay var :D
Cila kolay kapalı yer bul yeter :)
Far yıkama ve bilimum uygulamalarda Hondalara destek veremiyoruz malesef :p :D
Ama yapılır, D.I.Y bölümünde bi konu var far yıkamayla ilgili, extra bidon, motor ve fıskiyeler ile ucuz maliyetli bi uygulama yapılmış öyle bişey olabilir :)
Maşallah aracınıza, arada sırada görüyordum Bağlar civarında. 1.6 8v lerin GTye benzeyenlerinden sanıyordum aracınızı ama onlar sunrooflu olduğu için sunroofu düşünüyordum nasıl oluyor diye :) Güle güle binin :)
İşe yarar şeyler yapıyorsun Gökhan, ellerine cebine sağlık :)
:icon_tup:aracınıza maşallah dolu dolu bir jetta oluyor gün geçtikçe genel kanıya bende katılıyorum 5 olmasa da 3.5 olmalı kazasız cezasız sürüşler.
Gökhan abim Far yıkama çok iyi olmuşta sadece suyu sıktığında o temizleme olayı nasıl olucak abi :D Sıkıcak bırakıcak mı sadece temizlemek için ben inip bezle falan mı temizlicem onu :D Bu arada eline sağlık abi :cool:
Onu bana değil VW AG'ye sor :) Onlar öyle yapmış biz de ona uygun uyguladık :p
Günümüz çoğu far yıkamalı araçlarda silecek yok zaten, çok yüksek bir basınçla suyu püskürtüp bırakıyor, bu da temizlemesi için yeterli.Merceğin önü temiz kalsın yeter.
Bu arada tşk ettim :)
Anaaa güzel olmuş abi.
Çok güzel olmuş Gökhan elinize sağlık :)
Şantiyede günün tozunu rüzgarını yemiş, pis tozlu pasaklı Jetta :p