hayırlı olsun eser :) maşallah
Printable View
hayırlı olsun eser :) maşallah
eser rengı cok guzel olmus kasasız belasız masallah ...
çok güzel duruyor Eser, maşallah boncuk gibi.
Çok güzel olmuş maşallah :)
Masallah canlisi daha iyi kam on iyi GeCelerr :D
herkeze tek tek alıntı yapamadım arkadaşlar sağ olun var olun,Rabbim sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah
prof fotolar için:
http://www.techturkey.com/forum/foto...-gti-sari.html
Alper orjınal kaputu değiştirmeye kıyamadım sonra patlak demesın mıllet diye Harun sağolsun sarjlı matkapla logo yerını actı delıgı ıptal ettı :)
Saolasın Özgürüm,bu 106 ların tamponları marşpiyelden yukarda duruyor sevmiyorum öle mecburen lip taktık,cupra lipi hediye edilene kadar bunla devam :)
tam olarak nerde gördün ama autojoy bizim işyerimiz herzaman bekleriz hem tanışmış oluruz,çok saol
senin gibi bir caponcuya beğendirdiysek ne mutlu bize bea :D bizde sizin evi çok beğendik ;)
Gordugum en guzel civciv :D maşallah
Çok hırçın duruyor :D
maşallah kazasız belasız
Maşallah çok güzel araç. Kazasız belasız sürüşler :)
Maşallah kazasız belasız çok güzel
saolun arkadaşlar
Canlısı daha güzel kocaman maşallah abicim :)
Maşallah çok güzel olmuş allah nazarlardan korusun.
Ön lip hariç, çok güzel olmus eder Allah kaza bela vermesin..
çok başarılı olmuş maşallah kazasız belasız eski halinden daha güzel olmuş araç maşallah ....
sabah sabah iyi geldi :D
maaşallah abi GC'ye
;);)
saolasın,senin arabada çok güzel Allah cümlemize kaza bela nazar yüzü göstermesin,kocamustafapaşadasın sende sanırım bir kaç defa silivrikapı caddesinde gördüm arabayı
Ah şu hızlı yazma yokmu :D ahaha saol Göki cupra bulursam takıcam ama ona kadar 307 devam
;)
Eyvalah Hakan'ım prof fotolara bakmanı öneririm :D
ben bu hafta sipariş vericem servise 105 tl, istiyosan 2 tane geçeyim siparişi ??