abi sana yapılabilecek en büyük işkence basık araba kullandırmak olur bu saatten sonra.Kazasız belasız kullan baya güzelleşmiş maşallah:)
Printable View
abi sana yapılabilecek en büyük işkence basık araba kullandırmak olur bu saatten sonra.Kazasız belasız kullan baya güzelleşmiş maşallah:)
Abim elini neye atsan fenomen oluyor :) ellerine sağlık boncuk olmuş :)Kazasız belasız
Kerem maaşallah :)
ön tarafı da sis farları basmış :):)
önceki postları okumadım ama yan basamak olsa güzel olur diyen oldu mu? :)
Çok tadında olmuş. Gördüğüm en güzel CR-V diyebilirm.
maşallah abi her aracın başka güzellikte oluyor, iyi bakıyorsun onlara.
geçtiğimiz günlerde 4. integranı bizim semtte gördüm 35 plaka olmuş yada çakmasını yapmışlar :D
zevkli adamsın ne diyelim. elini attığın her araba gayet şık oluyor.
buna bi sepet bi de şinorkel düşünüyormusun? şinorkel gerçek değil, sırf varnış gibi olandan bile olabilir.
Sağol Özgür... Bugün E5 te bi tane doğan gördüm 61 plaka. CMS40 jant SF330 Eagerlı tam lastik üstünde çamurluklar... Basık ama sade tatlı bi arabaydı. 2 genç vardı sanırım
araçta.... Araba bir sekiyor yolda insana böbrektaşı döktürür. Aman dedin bunca sene
nasıl binmişim... Şimdi parke taşı ile yüksetilen setlerde bile yavaşlamıyorum.
Sağol Serkan Baba :)
Ya tamam alttaki küçük ledli olanlar emanet gibi duruyor haklısın.
Sanırım olmadı ama, aklımda. Ön bar hizasında tamamlayıcı bi şekilde düşünüyorum,
hatta arka ile birlikte tamamlamak istiyorum ama arka plaka tüm simetriyi bozuyor.
Teşekkür Ederim.
YO doğrudur 35 AR Plakalıydı zaten araba... Teşekkür ederim Ferit"im.
Hocam aslında snorker konusu olabilir el yapımı... Güzel fikir, tek olur heralde :)
Sepet vardı ama söktüm çünkü tavanı yıkayamıyorsun el girmiyor araya parlamıyor
vsvs vs :)
Maşşallah abi sıfır gibi :)
22 Haziran 2012 / 28 Mayıs 2021 - REKOR :D
https://i.hizliresim.com/8q2ygoe.jpg
https://i.hizliresim.com/515znnp.jpg
maşallah abi gerçekten rekor:)
Abi nerelerdesin allah aşkına yahu
yeşil sedan vti fotoğrafı görmek için geldik ama yokmuş. :)