Onur Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
Crx'ten sonra sanada böylesi yakışırdı. Çokta fotojenik maşallah..
Printable View
Onur Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
Crx'ten sonra sanada böylesi yakışırdı. Çokta fotojenik maşallah..
kazasız belasız onur plakayıda çözmüşsün güzel günlerde kullan...
Maşallah , hayırlı olsun :)
Önden çok hoşuma gidiyor , yakışıklı araç kazasız belasız
en sevdiğim hondalardan birisi,maşallah kazasız belasız :)
Herkese teşekkürler. Amacım gazlamaktan ziyade konforla beraber görselliği içinde bulunduran bir honda idi. Uzun yol çok keyifli idi dönerken,gerekli bakımlarınıda yaptıktan sonra çok sessiz keyifli ve güvenli olduğunu hemen hissettiriyor. Crx hala en büyük aşkım 2 crx e bindim ama prelude sınıf atlatıyor insana,kaputunu görüyorsunuz büyük araba.
onurcum hayırlı olsun, çok güzel bi araba almışsın yine, kazasız belasız kardeşim.
artık bi cuma akşamı gelirsin uzuuuuun zaman oldu, tatlısını yeriz prelude'un :)
yok mu yeni fotolar güncellemeler:)
iç fotoları vs
Maşallah Onur abıcım dedıgını yapmısın almısın preludeyi hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dılegıyle...
Altan ın eski arabası bu sanırım stok halini biliyorum eğer oysa :) Maşallah cok guzel bır defa kullanma fırsatım olmustu tertemızdı :)
Maaşallah Onur Türkiye'deki iyi korunmuş, temiz saklanmş binilecek nadide birkaç prelude'den bir tanesi..
rengi çok güzelmiş, iyi günlerde kullanın..
maşallah çok düzgün lude.. rabbim kaza bela vermesin.. plaka da çok iyi olmuş..
onurcum yakışanı yapmışsın yine :) güle güle kullan dostum
çok güzel maşallah
MaşAllah çok güzel bir araç hayırlı olsun..
maşallah kazasız belasız
cidden çok guzel agız tadıyla bınmek nasıp olsun. cok begendım
maşallah kazasız belasızz eski crx'inide canlı canlı görmüştüm oda çok güzeldi bu aracınızda gerçekten çok temiz ve bakımlı bir araç... eski crx'in plakası YA 1000 :)