maşallah diyelim kıskanmaya gerek yok
bnde bnm 94 kırmızı subaruma tr'de tek dedim ooaaauu dediler varsa gelin yanına bozalım dedik kimse çıkmadı :))
Printable View
maşallah diyelim kıskanmaya gerek yok
bnde bnm 94 kırmızı subaruma tr'de tek dedim ooaaauu dediler varsa gelin yanına bozalım dedik kimse çıkmadı :))
Maaşallah çok başarılı bir M3 güle güle kullanın :)
masallah ilker abi kazasız belasız :)
Bence karsındakı kısı saygı gostercegın bırısı
Sanırım sen tanımamıssın
Ilk once Bmw pıyasındakı en mutevazı en baba en abı kısı Ilker abıdır
Ben Ilker abıyı 15 yaşımdan berı tanırım Ankara dakı En temız en guzel en orjınal Bmw ler ondan cıkar
Benım sahısı gorusum Karsındakı kısıyı bılmeden yok foruma gırme onu yapma bunu yapma dıye bır yorum yapma..
tr de toplam kaç tane m3 kaldıki kıyıda köşede saklı kırmızı çıksın benim bildiğim bitane vardı ilker abi onu almış
abi sen içini ferah tut başka yok :D
:))
ilker abicim allah kaza bela vermesin biblo gibi m3 almışsın görünce kendine aşık eden bi arabaydı izmirde denk gelmiştim 2 3 sefer :) kazasız belasız binmen dileğiyle :) bu arada benim sarıda sendeymiş önceden yeni öprendim :D
hakketen temiz masallah..
İlker abi maşAllah çok iyi görüntü kazasız belasız...:)
maşallah kazasız belasız
canlı görmüş birisi olarak TR de en temiz demek az kalır, intihar sebebi kendisi. Kocaman maşallah, daha temiz iddiası bulunan varsa hodri meydan.
Muhtar bir kazasiz belasiz da burdan gondereyim, gelince gezdirirsin beni :)
gereksiz tartışma olmuş. Tr de tek en temizi muhteşemi vs. denecekse başına bence bana göre eklenmeyecek. Dediği gibi araştırılmışsa kesinse bende olsam gururla yazarım ve sergilerim. Ama bu şekilde hem bence bana göre deyip gelene gidene kızmakta yanlış.
Aracınız gerçekten çok güzel TR tek mi bilmem ama Tr deki en temiz araçlardan biri olduğu kesin. Allah kaza bela vermesin..
Hayırlı olsun abi :)
hafta sonu canlı gördüm rufları dizmişler sıra sıra maşallah:)
bu arada dükkanda fenaymış maşallah :)
Maşallah ok gibi duruyor ultra temiz kazasiz belasiz :)
maşallah boyasız olmasına şaşırdım dogrusu nasıl bir kırmızı o :)
şiir gibi maşşallah
Maşallah..
herkese tsk ederım anlayan anlamayan tanıyan tanımıyan
muhtar araba senı beklıyor ss taktım gelınce verelım ayarı 14 sonra tabı
bilmediğimden soruyorum smg1 oluyo galiba şanzumanınız...herhangi bir sorun yaşatıyor mu???
kazasız belasız bu arada...
tek mi? çift mi? bilmemde gerçekten çok güzel duruyo. maşallah
ilker abi güle güle kulanın
bende doğdum büyüdüm bmw ciyim gömülü bikaç m3 bilirim ama bu onlarıda bozucak durumda türkiyede tek iddiası çok yersiz değil bence 40 binde yeşil m3 biliyorum ama onun bile içi böyle değil tam anlamıyla kısacası birilerini fena bozmuş bu araba kazasız belasız saklayın inşallah.
maşallah hayırlı uğurlu olsun
şahsen bende bu renkde bu modelde bu temizlikde kaldığını sanmiyorum.maşallah..
1997 model olarak borusan olarak kırmızı tek araba.arabanını ilk sahıbı bulent k... dıye bır abımız ılker abı arabayı ondan aldı bır arkadasının yardımıyla.araba 1997 senesınden berı alsancak gul sokakta durur.ege servıs bakımlıdır.1997 senesınde arabanın satıs temsılcısı hala calısmakta olan ecevıt ısımlı abımızdır.ege servis -carat oto-2000 oto arabaya baktı tampon dahıl boyasız cıktı.ilker abı tamponları ankarada boyatmıs.araba yetkılı servıs bakımlıydır.ben üç yere götürdüm boya bulamadılar.kolay gelsin
Masallah cok canli
hey maşallah çok güzel duruyor nazar degmesin inş...
Araç çok güzel kazasız belasız
Maşaallah, Allah kaza bela vermesin. Binmeye kıyamam benim olsa :)
Kazasız belasız kullanın inş bizede nasip olur böyle araçlar, gerçekten çok hoş..
Konunuzdaki diyalogları okudumda '' cem yılmaz ın yahşi batı filminde, atlı kelebekli bir sahne var. Önemli olan nereye baktığın değil, ne gördüğündür gibilerinden.. O aklıma geldi birden:) Burdan bakılınca nazar boncuğu gerekli bir m3 görünüyor..
20 gün kadar önce çizmiştim bunu sizinkiyle de aynı kombinasyonmuş :) belki bi işe yarar..
http://img542.imageshack.us/img542/6289/e36imola.jpg
Maşallah, ok gibi duruyor. Kazasız, belasız.
Maşallah, çok güzel bir araç.