Parçaları Aksarayda var, bir telefon ile kapına kadar gönderiliyor,
Misal; ön far takımı 20TL, silecek kol ve tozlukları komple 15TL, piston gömlek 350TL, sadece ön takım parçaları zor bulunuyor onlar da bir şekilde uyduruluyor
Printable View
Parça konusunda yardımcı olmaya çalışabilirim. Tofaş - Fiat yedek parçası satıyoruz. Atıl durumda olan parçaları olduğunu hatırlıyorum.
Bunlarda 2 tip motor oluyordu bildiğim. Biri hava soğutmalı biri su soğutmalı. Aslında hava soğutmalı vw motoru hafif ve güçlü olduğundan swap için düşünülebilir bence. Tork sayesinde 1-2 de teker bile yapar sanki.. :D
benimde bu arabalara karşın özel bir sempatim var.
genellikle ön tarafları yamuk yumuk durur ancak aracınızın maşallahı var.
araç kaç kilo acaba ?
bis bende çok severim , 650FSM vardı mfy de , 5 kişi binmişliğimiz , kadran devirmişliğimiz var :D
maaşallah aslında alışveriş sepeti niyetine mantıklı bi tane :)
güle güle kullanın
frenleri beni en çok korkutan yeriydi , ayrıca yokuşta bırakmamak lazım el freni pek etkili değil
bis bende çok severim , 650FSM vardı mfy de , 5 kişi binmişliğimiz , kadran devirmişliğimiz var :D
güle güle kullanın
frenleri beni en çok korkutan yeriydi , ayrıca yokuşta bırakmamak lazım el freni pek etkili değil
güle güle kullanın
güle güle kullanın
ben ne yaptım :D
çok tatlıymış maşallah kazasız belasız :D bir tane bundan bir tanede 1303s alıp evin önüne koymak lazım sıkılınca bin gez neşelen diye :)
tospa ile buluşulduğunda video çekin kesin video isterizzzz :D
tortortor diye giden bir arabadır sürmesi zevklidir 3-5 kez sürmüşlüğüm vardır motor arkada olmasına rağmen arkadada bagajı vardır. su sogutmalıdan bahsediyorum tabi :D
ama bu bi racing motoru çooookk iyi gider. şimdiden düşün derim
Bu araca en kolay 1.6 1303 motoru swap olur mis gibi hava soğutmalı.Bis i ciddi anlamda uçurur o motor.
Yeni nesil enjeksiyonlu bir motor tabiki çok daha iyi olur ama maliyetli olur.VW 1303 motorunu swaplamak için kesme biçme işlemi olacak mecburen ancak projenin tamamını motor dahil 1500 liraya tamamlarsın.
Ha bütçe sorun değilse 1.2 motor atılacağına vti bir makinayla killer bi cihaza döner bis :)