lip yakısmıs barıs..gule gule kullan
Printable View
lip yakısmıs barıs..gule gule kullan
kanka sımdı olmus gule gule kullan:)
bro on numara olmus tamponun alt tarafındakı boyanmamıs yerıde boyatsaydın :) beraber cekelım fotoyu ;)
Sagolun arkadaslar şimdi istedgm gibi oldu arabam hakketen :)
Lipi bulan ahmete tesekkur ediyorum burdanda.
Ayrica bunu bulup almami soyleyen ve destekleyen trgy kardeşimede tessekkurler.Her ne kdr arayip msj attp ulaşmaya calissamda cvp vermemekte.Artk nasi bi yanliş anlama olduguysa aramizda.Bence problem edilebilcek hiç bir şey yok tabi bundan sorasinida kendisi bilir.Bekli okur gorur :) artik bunada cvp vermesse taksime cikip eylem yapicam :D
Maşallah Barış çok güzel duruyor.
Olmuş işte şimdi. :)
Plakanın yeri kötü olmuş,geri yapıştırılsa fena olmaz. :)
Maşallah.
güle güle kullan lipi kazasız ciziksiz Barışcım
çok güzel olmuş
Waayyyy Lip şimdi güzel olmus işte moruk....İşlemlerin devamını bekliorz :D :D :D
yakışmış güle güle kullan barış bi de c.tesi geliyorum cuma gece bu sefer kesin ufak tefek parçaların bende :D
ALLah kaza beLa wermesin
dizel renoyla bu kadar oluyo :hahaha: geliyorum kardeşim işte cuma akşamı olmazsa tek gelirim sarmayın bana
Abi bende bekliorum bugun gelcektin gelmedin :(
tamam anlasıldı bu kibarca s.... gidin demek tamam anladık barıs tamam sorun yok tamam :D :D :D wuhahahaha :D:D :D
kanka hayırlı olsun güzel ek ama tek bi sorunu war bence çok ince ama plastik oluşu süperişte
ayrıca tampondaki silikonları da dandik oto kokularından sıkarak çıkartabilirsin:d
hoş olmuş gerçekten, bi zamanlar bende çok araştırmıştım bu lipten nerden bulabilirim diye :D
Sonunda taktin kardesim Lipi. Yardimci olabildigime sevindim. Bir seye ihtiyacin olursa aninda haberim olsun ;)
Ali abi de aldi poryalari bakalim o da tek gecicek alemi ;)
Lipten sora bekledgim diger 2 parcamda geldi.İnş kendimi toparlarsam montaj yaptircam :)
Cat-Cams Stage1 Egz.
Skunk2 Ayarli Kasnak.
http://i299.photobucket.com/albums/m.../moto_0035.jpg
http://i299.photobucket.com/albums/m.../moto_0042.jpg
kazasız belasız
kazasız belasız bu çubuklar ne:D
barış hayırlı olsun demirler:)
yaptır bakalım.bende pistonları alıyorum takrardan bi deneriz ;)
haydi kanka kolay gelsin bi kaç eksik daha kaldı sende sonra benim eski setup a gelceksin
kanka taktırdınmı yoksa duruyormu suan ?
Duruyo kanka dun gece rollden sora sabaha karşi 4te teslim aldm :D