Hayirli olsun.
Ara in geneli durusu iyi bence. Dediklerini yaparsan giptayla bakilacak 10 numara bir arac cikar ortaya
Printable View
Hayirli olsun.
Ara in geneli durusu iyi bence. Dediklerini yaparsan giptayla bakilacak 10 numara bir arac cikar ortaya
Allah sabır ve kolaylıklar versin.. inaşallah hayalinizdeki gibi bişey çıkar ortaya.
buraya da ekleyel,m:),
budur bahadır:)
http://www.forum-auto.com/uploads/20...5_im000442.jpg
Baya eksiği var gibi , ama hallolur birşekilde ... kazasız belasız
Bahadir abi kazasiz belasiz tekrardan :)
Baya bir işiniz var allah kolaylık versin :)
Hayirli uğurlu olsun biraz ugrastırır ama güzel birşey cıkabilir ortaya Masallah :)
Yok Bahadır facedede görmedim artık çok ince ince kim ne yapmıs kim ne etmiş die bakmıyorum facede gözümden kaçmış. Y.dışı sitelerine abanıcan artık aracı toplarken.Gereken bişi olursa söyle yardımcı olurum;)
teşekkürler arkadaşlar :) inşallah arabayı toplarkende neler çektiğimi burdan sizlerle paylaşıcam :)
Orjinal farları olsaymış keşke.
r9 varken bende bir gün yıkamada arkama gri bir coupe gelmişti belki de bu araçtır bilmiyorum.
Çift kare farları vardı üstünde , ön tamponu orjinaldi.
İndim adamla konuştum far ve panjuru takas edelim dedim , arabayı şimdi satmaya gidiyorum satılmazsa değiştiriz demiş, telefonunu vermişti.Aradım ulaşamadım sonra
inşallah bu kadar yapıcak para bulabilirim :D aslında tam da istediğim bu ama çok uğraştırır böyle :)
sağol mert :)
bi ara kaçıcam istanbula görüşücez zaten... başınızın etini yicem bana şunu bakın şunu bulun diye :D
alah kolaylık versin araba çok kupon bir şey.. bende 2 sene önce sahibindende ankarada bir teyzeden reno 11 coupe almaya niyetlemişdim anlaşamadık parada.. o kasada birde reno o yıllarda pegout 106 lar gibi yapmış kapı kollarını yandan açılıyor o çok ilgimi çekmişdi..
ben baya bi uyguna aldım ama motor dışında masrafsız birşey de yok tabi :)
bir daha ki ay baya bi arayışa giricem kare farlar için... artık nerde bulursam bir şekilde getittirmeye çalışıcam :)
bir de flash s direksiyonu arıyorum izmitte bulamıyorum. benim direksiyonun yenisi 40tl. aslında alıp bi flash sahibi ile takas etsem diye düşünmüyo değilim :D
bence komple flash s görüntüsü verilse daha bir güzel olur sanki neticede oda orjinal flash ama hiç olmassa biraz yüzü yeni..
Hayırlısı olsun aracınız baya bi uğraştırcak sizi allah kolaylık sabır versin inşallah istediğiniz gibi yaparsınız bayadır ilanı vardı aracın bilen birisinin alması güzel :) bende 1 yıl boyunca uğraştım benim avantajım aracın kasasında çürük olmaması ve kazası olmamasıydı,aynı şekilde bendede orjinal sunroof vardı çalışmıyordu silikonlamıştım elektrikli renault clio sunroofu bakıyordum :) tek eksiğim sadece başka motor swaplıcaktım herşeyi ayarlamıştım f7p motoruda bulmuştum fakat sonrasında ailevi nedenlerden dolayı satma zorunluluğunda kaldım aracımı inşallah siz istediğiniz şekle getirirsiniz.Ayrıca keşke daha önce alsaydınız aracı bundan 1.5 2 ay öncesine kadar büyük bi kutu içinde renault 11 coupe krem rengi iç kapı bakaliti,cepleri arka koltuk yanlıkları vs vs falan attım depoda yer kaplıyor artık işime yaramıyor diye :D benim aracın konusuda buydu
http://www.techturkey.com/forum/otom...ograflari.html
hayırlı olsn :)
yüksek ihtimal o şekilde olucak gibi. zaten işin aslı flash s önü turbo versiyonun yeni modelinin önü :) yeni tip yapsam abes olmaz ama önce yılına ait bir toplama yapabilirsem denicem olmazsa komple önü sıfır parçlarla değiştirmek 400tl :)
m2000 farlarına bakayım ya merak ettim :D
güzel olmuş ama satılmasına üzüldüm... durumu toparliyim 2 ay içinde.. sonra bulduğum parçaları satın almaya başlıcam, atıcam eve bir daha ki yazada inşallah bir aksilik olmazsa kaporta boyaya sokucam arabayı... :)
teşekkürler :)
çok sağlam proje olur parçalar için ebay a biz göz at derim yabancı dil varsa