Typer ı daha yeni verdik , fn2 olabilir kırmızı 2011 ,
2011 cupra alıp stage2 yapmak mantıklı
Printable View
Maşallah rengi sebebiyle şuanda elim ayağım tutmuyor bi doktor çağırınnnnn :D maşallah tekrar tekrar
Maşallah yuruyende neler var araçta pistte başarılıydı gayet
Greddy Intercooler.
Aem dryflow filtre + cold air intake.
76mm İskender downpipe ve uzaktan kumandalı cutout.
H&R spor yay.
Ecufast yazılım. ( 1 bar peak - 08cont )
Yazılımı agresif değil , 1.3 peak 1 bar cont yapmak mümkün ancak bana fazla fazla yetiyor şu an. Zaten hızı ile ön plana çıkan bir araba değil , temizliği ve kondüsyonu çok extra olan bir araba.
Son 2 tur zaman kastım , 2.48 ve 2.43 yaptım. İdeal çizginin çok dışında olduğumu videoları seyredince gördüm. Buna birde Full depo benzin ve 100kg lık iki kişi , tesisat gibi gereksiz ağırlıklarıda ilave edince güzel değer aslında :)
Konudaki resimlerin tarihi geçmiş , birkaç yeni ilave ile beraber resimler güncellendi. Her megane videosu izlediğimde konuya bakıyorum allahtan. :)
Gitti bebiş. Yeni sahibine hayırlı olsun.
En yeni sahibine daha hayirli olsun :)
Hayırlı olsun hakikaten. Ben ciddi ciddi düşünüyordum ve bütçeyi ayarlayabilme aşamasındayken satıldığı haberi geldi. :)
Araba bursaya satildi sanirim. Bursa nilufer de gordum bugun.
Eski sahibi Bursa'dan biri gelecek demişti. Onlardır muhtemelen... :)
Gordugunuz bendim , ben aldim :)
hayırlı uğurlu olsun
20.30 civarı bursa fsmde görüldü :D kazasız belasız maşallah
Sagol arkadaşım. Daha Güzeli sizlerin olsun. Su anda araç 39700 civarı bir km'dir. Daha düşüğünü ben bulamadım. Bulsaydım onu alırdım:) seni gördüm , gri Clio. Yanında da bir arkadaşın vardı galiba, tam seçemedim. El uzatıp selam vereyim dedim ben de ama , napıyor bu deli denir diye vazgeçtim:)
Mavi boncuk hayırlı olsun Mehmet :)
Satarken haber verin abi :) kazasiz belasız inşallah.
temennilerin için teşekkür ederim. İlker'in arabalarından birine sahip olmak bize de nasip oldu:)
Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum yardımları için.
Bu arada Açıkçası uzun bir süre satmayı düşünmüyorum. İşlerim yolunda giderse evladiyelik olacak inşallah :) zaten trigerini ıvırını zıvırını değiştireceğim. Yüksekliğini falan biraz daha arttırıp Aracın Bursa'nın Saçma sapan yollarında tangur tungur gitmesini engellemem Lazım. Tam 10 Yıldır Megane Rs de RS diye hayal kuruyordum. Şimdi nasip oldu. Allah size daha iyilerini kısmet etsin inşallah..
İlla yükselticem diyosan bende orjinal yayları var , yarın yada öbürgün bursa ya gelicem getiriyim gelirken
O değil de, satma durumu olursa illa ki haberim olsun lütfen :)
şimdilik öyle bir düşüncem yok ama olursa zaten siteden haber veririm. ***** siteye ilanı koymam :)
Bu arada , aracın üstündeki emeklerin ve aracın eski sahibi İlker ile dün Bursa'da görüştük. Kendisini tanımak ve aracına sahip olmak çok güzel. Tam anlamıyla 10 numara insan :)
Nostalji olması için iki İzmit'liyi tekrar bir araya getirdik :)
http://i58.tinypic.com/104hjlf.jpg
ilker abim bitanedir megane rs daha doğrusu renault sevgisi var adamda :) r21 turbosuda efsaneydi
Maşaallahhh
Maşallah maşallah
Konuyu biraz canlandıralım.... :)
Mavi yine satışta. Herkes için hayırlısı olur inşallah.