Maşallah, gerçekten diğer golflere göre farklı duruyor
...
Kazasız belasız.
Specleri nedir? USA pazar için değişik mi?
İçinin, gösterge panelinin resmi falan yok mu?
Okumadan imzalamam.....
Cümlemize, Specleri Stage 1 Dr. ECU yazılımı, Downpipe, NGK R8 bobin ve NGK BKR7EIX bujiler mevcut; geri kalan her şey standart.
Evet, ABD pazarı için bazı parçalar farklı; örneğin gösterge paneli, ön tampon, ısıtmalı silecek su nozzle ları, mdi ipod baglantısı, anahtarda ABD pazarına özel acil durum düğmesi, alarm, dap radyosu, çift geri vites lambası ve hava yastıkları gibi birçok parçanın üzerinde 'NAR' (Amerikan pazarı) ibaresi bulunmaktadır. Ayrıca, Alman araçları ekstra şasi takviyesi olmadan Amerika'da satılamıyor diye okumuştum. Sanırım kupa üzerinde de değişiklikler mevcut. Aklıma gelenler bunlar; eminim bir kaç şey daha vardır.
İçinin resmini pek fazla çekmemiş olsamda, gönderiye ekledim.
![]()
Konu Eds0Works tarafından (17-08-2024 Saat 11:18 ) değiştirilmiştir.
Maşallah süper araç, kesinlikle usdm parçalarını sökmemelisin böyle çok esprili duruyor. Yerinde görme şansını yakalamıştım bu araçlari, böyle görünce de nostaljik oldu![]()
Güzelmiş Allah kaza bela vermesin de telefondaki tüm fotoğrafları paylaşmasaydınız keşke, hani ortada hikaye anlatımı veya farklı uygulamalar da pek yok gibi, anlamsız ve bulanık kedili fotoğraflar bile koymuşsunuz. Vakit ayırıp fotoğrafları inceleyecek insanlara biraz saygısızlık olarak görüyorum bunu. Yapıcı eleştiri olarak kabul ederseniz sevinirim.
Sonradan paylaştığınız US-Spec farklarına mesela başta değinseydiniz mükemmel olurmuş.
Güle güle kullanmanız dileğiyle.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)