bencede emsalsiz araç :D:D
Printable View
bencede emsalsiz araç :D:D
orjinal karbüratör bulamayınca neden tofaş karbüratörü taktınız ki ?110 km yi geçmiyor demişssiniz.
daha büyük boğazlı başka karbüratör takılabilirdi
Arkadaşlar iyi kötü yorumlarınıza teşekkür ederim. Belki bilgisi olan varsa bu araç Türkiye'de nadir bulunan araçlardan ve bu yüzden parçası yok. Aracın en basit parçlarından kabrüratörünü bile bulamazken dış kaportasını bulmak baya bi sorun. bu yüzden böyle birşeye girişildi. :) Amacımız aracı kötüleştirmek değil ucuz maliyetle değişik birşey yapmaktı :)
Vah yaa commodore A'nin haline bak!! Katliam resmen, yazik olmus guzelim nadir makinaya:(
#11 resimdeki arac harika.. sizinde emeğinize sağlık
Yaa hala ayni durumdaysa ben sana hemen bi karburator gonderiyim cok ciddiyim:) fakat bi sartla Opelci Birol Opel Yedek Para bu siteden birol ustanin telini alin, arayin su guzelim nadir arabayi eski sexy ve emsalsiz haline sokun be gozunuzu sevim, bi opel sever commodore asigi olarak yalvariyorum size:D
valla şuan ekonomik oldu şahin karbüratörü 20 tllik gazla 35 km yol gidiyoruz :) eskiden kmde 1 tlyi geçiyrodu :)
standant hali dururken....
Bende site geneline kesinlikle katılıyorum ,orjinalinin kazalı hali bile çok çok daha güzel durur..
Eski araç hastalığım var..yapmayın Allah aşkına yazık ya..
Kusura bakmayın ama;
Araç hiiiiç olmamış karbratörü olmasada olur zaten... P.ç olmuş diye bir kavram var ya aynen öyle olmuş yazık...
Commodore olmuş commodore64
nabtınızla arabaya :mad:
Fenalarda :D
Yazık olmuş güzelim araca:icon13:
Kusura bakmayın rezalet.Evet dünyada eşi benzeri olamaz bunun çünkü "Türkiye katliamda bir numara" ....