tesekkur ederim hocam cok saol cumlemize kazasız belasız sürüşler
Printable View
maşallah zamanla kafanızdaki düşüncelerı yaparsanız çokdaha güzel olcağı kesin
kazasız belasız onden kotu duruyr bı degısıklık lazım:)
Farları jdm zeminli siyah olsa daha iyi durur.. Lip ve panjurda aracın rengine boyatabilirsiniz :)
Maşallah kazasız belasız
farların ici zaten karartılmıs sekilde.sizde sadece fotograflara bakıp yorum yapanlardansınız belliki :D zaten su an lip arac renginde farlarda ki folyolarda sökülüp olması gerektıi gibi oldu aracı sarı yapacagımdan dolayı panjuru simdi griye boyatmak mantıksız olur diye ellemedim.
tesekkur ederim cümlemize kazasız belasız gunler
sonunda bana Yorum yapmadan once okuyun yazdırdınız Helal hepinize :D Bende mesela Yıllardır dergi alırım sadece resimlere bakar ilgimi ceken aracın setuplarını okur kaldırırım sizin yorumlarda O misal :D:D:D:D
Maşallah can araç senin elinde olurda güzelleşmez mi :) ilkokulda okumadan yazmayı öğrenenleri takma kafaya :D
maşallah kazasız belasız
Maşallah çok güzel duruyor..
Bu civic'i İskenderun' dan hatırlıyorum.. Bizim kışlada duruyordu devamlı.. Sadece basıktı galiba o zamanlar jant fln da yoktu.. Maşallah aynı güzelliğinde duruyor..
185 55 15 yazcaktım yanlış olmuş bu arada söyledigim ebat lastikte var zor bulunan bi lastik eski arabanın çamurluguyla bunun çamurlugu aynı degil si de sürme yapmaz ama bunda yapar dün cihan gilin evinin orda gördüm allah kaza bela vermesin resimdekilerden daha güzel duruyordu allah daha iyilerine binmeyi nasip etsin
eksikleri var zamanla olur :)
maşallah kazasız belasız
o farlar oem olsunda neyaparsan yap bence
arkdsm araacn hayrlı olsun eskı sahıbıde bı astsubaydı sanırım jant terchn bence guzel bende ayısından kullanıorum cokda sevıorum
http://d1205.hizliresim.com/x/z/796f7.jpg
Cok tesekkur ederim hocam allah razı olsun evet eski sahibide iskenderunda assubay araca gayet guzel bakmıs ve binmiş.Rotaları cok seviyorum EG kasa civigime takmak nasip olmamıstı kısmet bunaymıs simdi Jantları Bronz Sarısı yaptım daha guzel oldu yakında resimleri eklicem begenirseniz sizde uygularsınız Sizede allah kaza bela vermesin arac guzel duruyor.
Folyoları Söktüğüme dair Güncel resimi ilk sayfaya koydum :D
cok guzel olmus kardes jantların 10 numara mahsallah yazdıgın gibi zamanla eksiklerinide giderdinmi tadına doyulmaz Jantların renginin boya kodu ne acaba ? Guncel fotolarını Görmek isterim gayet basarılısın mahsallah kazasız belasız
Eyvallah Jaws21 cok tesekkur ederim güzel düsünceleriniz icin Jantlarımın boya Kodunu Bilmiyorum Kendim Boyadım çünkü herhangi bir boya kodu yok oyuzden yani Standox falan degil boya favorinin Sprey Boyası İle BOyadım. Altın Yaldız rengi. Güncel Fotoları Bugun Eklerim Cümlemize Kazasız Belasız sürüşler tekrardan tesekkur ettim
Eyvallah Bekliyorum
Bu Arada Jantları Boyarken Astar Kullandınmı Zımparalayıp Yoksa Direk Boya tuttumu
Jantlarım Sıfır oldugundna Zımpara vurmadım. Keceyle Üst yüzeyini çizdim Astarsız direk Boyadım Herhangi bir sıkıntı olmadı
Anladım Tesekkur ederim tuningcan Bizim Kuzende Jantlarını boyamak istiyordu sana paslarım bilgi verirsen sevinirim .
Rica Ederim seve seve yardımcı olurum tabikide ;)