Allah razı olsun.
Amin cümlemizi.
Allah razı olsun yavrum.
İnşAllah, çok orjinal bi araba.
Satma gibi bi niyetle almadım zaten binebildiğim kadar binmek istiyorum.
Çok keyifli, donanımlı, bakımlı, düzgün bi araba.
Printable View
hayırlı olsun yafrum benım :):) sen sımdı o arabayı, araba yaparsın bundan emınım :):):) MasAllah :):):):))
üst komşumuzun 5 6sene önceki aracı ben yıkardım süngerle kendisi diş doktoruydu hastaydım bana sat derdim hep yaşım ufaktı :) hayırlı olsun abi
MAŞALLAH Kanka ALLAH Kaza Bela Vermesin Hayırlı olsun ;)
allah kaza bela göstermesin. Hayırlı uğurlu olsun maşallah.
vtec ten sonra typeR yakışırdı ama hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun
Vteci satinca ep3 arastirdim cok. ama temiz bulamadim ve bulmak su zamanda imkansiz gibi bisey.yakin cevremde bi abim yaklasik 6 ay ep3 aradi cebinde hazir parasiyla gitmedigi yer kalmadi desem yeridir. o yuzden o sevdadan vazgectim. Ben biraz fazla pinpirik adamim kolay begenemiyorum. cok sukur istedigim temizlikte bi araba buldum.
Buda 2.0, 6 ileri, tek kapi ve benzinli :D
hayirlisi, ilerleyen zamanda belki fn2 dusunebilirim.
Nede olsa o bir 3o6 GTI-6 maşallah kanka güle güle kullan bana aldığın telefonda neler söyledin keske yazsaydın buraya Vtec kullanmış birisi olarak Burakta söylüyor gerçi bu araba parasını kurusu kurusuna hak ediyor :) Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin eksikleri bitsin AZ ile tanisirlar :)
Güle güle kullan bakalım... Kazasız belasız maşallah kardeşim...
Hayırlı olsun :)
hayırlı olsun kanka maşallah sonunda aldın bı pug valla he
hayırlı olsun, maşallah.
Maşallah kazasız belasız ömer... durdun,durdun turnayı gözünden vurdun :)
kazasız belasız
hay maşşallah çok sıkı duruyor kazasız belasız inş. cilalanmış haliyle daha fazla foto bekliyoruz :D
Kanka alanen söylüyorum zaten.
306 inanılmaz keyifli araba.
Kendimce eksiklerini tamamlayayım çok daha keyif alacağım.
Şuanda zaten bak bak doyamıyorum ki tam hayal ettiğim gibi olunca bu arabayada binemicem valla nazar değcek diye :)
Boyasız olması insanı diken üstünde tutuyor ya çok daralıyorum arabayı kullanırken özellikle trafikte. Genellikle tenha yolları tercih ediyorum o yüzden :)
Far'ları sipariş verdim, çarşamba günü bakıma sokuyorum.
Önlere 50 yanak lastikleri perşembe alıcam nasipse, cuma coiloverlar yapılıcak.
Egsoz sistemini cuma veya cumartesi halletmeye çalışıcam. Bitek filtre kiti kalıyor :) Anladın sen onu :D
Pasta cilasınıda yaptık mı, deme keyfime...
Sağol abim. Allah razı olsun.
Teşekkürler.
Sağolasın kankacım Allah razı olsun.
Aradım seni ulaşamadım.
Allah razı olsun.
Allah razı olsun.
Vallaha sorma, beklediğime, çektiğim sıkıntıya, araba almak uğruna yollarda harcadığım paralara v.s. hepsine deydi. Allah'a şükür bulduk bitane boncuk.
Sağol kardeşim.