Nasıl bir iddaymış o öyle iyi cesaret
Kazasız belasız
Printable View
Nasıl bir iddaymış o öyle iyi cesaret
Kazasız belasız
Teşekkür ederim. O fotoyu da kaldırdım arkadaşlar. Dediğim üzere yazının amacı sadece iddiadır. Yazı o kadar sade değildi ama arkadaşlarım sağolsun o hale getirdiler.
Arkadaşlar alıntı yaptığı için görünüyor.
uzatmayın beyler olmuş bitmiş pişirip pişirip insanların önüne koymayın benim aracımdı bende beğenmedim ama adam çıkardım demiş tmm bitti gitti
burhan abi bırakmadı allaha şükür binelim :D:D arabada ççok emeğim var bebeğim gibiydi kaportası içi dışı ok gibiydi detaylı temizliğini waxını hiç eksik etmedim işim bu olduğu için motora söylicek bişe yok zaten ama specler arasına ///KSM POWER timing yazmayı unutmuşsun saolsun SAMİ RAMAZANOĞLU desteğide çoktu umarım hala aynıdır uzun yıllar binilecek araçtı allah kaza bela göstermesin
valla bahrı arabanın hakkı odenmez
ama bende cok ama cok emek dokdum gecenın 2-3 lerıne kadar kaportacıda boyacıda yattım kalktım
a-z sine kadar her bırınde emek harcadım yabancıya gıtmesın dedım kaymagını eşimimiz dostumuz yesın dedım ufuga devrettım kıymetını bilmişmi bilmemişmi onu bılemem...
ufukcum maşallah aracına yürürüyle duruşuyla 10 numara bi araç kazasız belasız inşallah..
Jantlari neden vts2 degil? Kazasiz belasiz
Maşallah kazasız belasız
bir arkadaşta idda uğruna saxo yazısının önüne KADERİMSE ÇEKERİM yazdırmıştı
maşallah kazasız bealsız