Buda benim Doğan S im. Gerçi Sİ dan sonra olmadı ama ne yapalım şimdilik buna bineceğiz...
Resimlern Hiçbiri Photoshop görmemiştir.
buda eski aracım![]()
her türlü yoruma açıktır... sadece basıklık konusunu açıp yarama tuz basmayın yeter...![]()
Buda benim Doğan S im. Gerçi Sİ dan sonra olmadı ama ne yapalım şimdilik buna bineceğiz...
Resimlern Hiçbiri Photoshop görmemiştir.
buda eski aracım![]()
her türlü yoruma açıktır... sadece basıklık konusunu açıp yarama tuz basmayın yeter...![]()
Kırmızı kırmızı ciğer gibi MaşAlaah.![]()
Güle güle kullanın.![]()
Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...
Maşallah. Basıklık konusunu açalım bencebastın mı dadından yinmez bu.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Maşallah. Çok diri duruyor. Kazasız belasızBu arada birşey dikkatimi çekti, sislerdeki plastiklerin biri birini tutmuyo
Bence sökün atın onları.
maşallah kazasız belasız
sislerdeki plastikler birbirini tutuyor ama biri ters olmuş düzeltin atmayın![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
bu arada yorumlar için teşekkür ederim. basılsa güzel olur ancak kullanım amacı buna uygun değil. şimdilik sadece bu kadar oldu.
evet sağ arka tekerin orda denge kolunu tutan parçada eğrilik vardı. resimler çekildikten sonra düzeltildi. bu arada tebrik ederim ben sanayide adama derdimi anlatana kadar hal gelmişti başıma![]()
siz resimden gördünüz...
Maşallah çok güzel duruyor. Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah kazasız belasız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)