abi bişey sorcam yolda giderken 1.3 cdtı sanıp atarlanan oluyormu?
Printable View
abi bişey sorcam yolda giderken 1.3 cdtı sanıp atarlanan oluyormu?
Maşallah Allah kaza bela göstermesin..
sade ama tatlı duruyor maşallah güzel :)
Teşekkür ederim. yakıtım şuan lpg:2.00tl iken
şehir içi: 0.260krş km de oda dur kalk sık klima bazen açık arada bir gazlama :)
şehirdışı:lpg litresi 2.00tl iken ölçmedim 0.180 kuruşu geçmez diyorum.
bu değerler güncel sıksık denemeler yaparım. ama şehirlerarası hesap yapmadım
Maşallah. Üzerindeki motor cok verimlidir. Yazılımla cok keyifli olur benden söylemesi.
Teşekkür ederim . Aynen araştırmalarımda bu yönde motorun önü açık birazck,
v-max yazılımla sadece 240hp çok rahat görüyormuş. Malatyada şuan iş nedeniyle malatyada bulunma nedenıyle o işlere hiç girisemedım ama herzaman aklımda egzost ve yazılım.Sizin araç ne?
maşallah kazasız belasız...
bir yazılım sonra taypar tokatla :D :D
Sadece yazılımla taypar çok çok zor :)
sen typerı salla ya :D sen stock bınmeye devam et arabanın degerı artar daha cok ellenmemıs araba dıye :D
Hemşerim hayırlı olsun kazasız belasız inşallah mümkün oldukça değişitirme plakasını aracın :)
Yok görmedim nasıl birşey anlatsana bana typer ı ? Canlı gözlede gördüm kullandımda :) Konu polemik haline gelmesin. Insanlar birşeyler yazmışlar bende yorumumu yaptım ki istediğimi yazabilirim kötüleme yok karalama yok. Gayet düzgün bi şekilde yorum yaptım. Mersin'e yolun düşerse gelin bi kahvemi için. Neleri görüp neleri görmediğim konusunda bilginiz olur az çok :heyoo: Aracınızı kazasız belasız keyifli kullanmanız dileğiyle iyi akşamlar.
yanlis anlama olmasin ben type~r ile ilgili bilgim olmadigi icin oyle konustum sennde bilgin olup olmadigini bilmedgm icin gordun mu dedim. olay bu sende neguzel kullanmissinda gidisinide biliyorsun ins yolum duserse mersine seninle birsekilde iletisime gecmeye calisirm. tesekkur ederim yorumundan dolayi iyi aksamlar
wahohoho :D süper araç hocam güle güle kullanın allah kaza bela vermesin
Çok tatlı bir araç çok seviyorum bunları , bir ara baya niyetine girmiştim ama olmadı :)
kazasız belasız
sen ızmıre gelmedın ya tamam goruscez senınle modlucaz burda onu :D kacarın yok :)
Kazasız belasız binmek nasip olsun maşallah
OPC görünüm güzel bi jant bide dip bastn mı koltuklar 2.0 motor daha ne olsun ;) maşallah allah kaza bela vermesin
ne askerı ya askerden mayısta donerım sen gel bende ozaman suprız bır sekılde bır araba alabılırım :) ona gore kapısırız :D
yok abı kesmedık daha rent a cardan tutucaz accent era dızel takılcaz :D buyuk ıhtımalle.