İnanç ayarladım işte ara Doğanı ver siparişi :D
Bu arada hiçbiryerde bulamadım ben bluemotion :)
Printable View
İnanç ayarladım işte ara Doğanı ver siparişi :D
Bu arada hiçbiryerde bulamadım ben bluemotion :)
Son değişiklikler;
R arka tampon (orijinal, park sensörü delikli)
R Line difüzör (orijinal, tsi egzoz çıkışlı)
R led stop (koyu renkte olan)
R kadran (300 km/h, renkli ekran MFA ve selamlama)
R DSG vites topuzu.
4 adet jetta kapalı jant + Continental TS850
Bunlarla birlikte aracın arka tarafı tamamen tamamlanmış oldu.
Tecrübeli arkadaşlardan özellikle istanbul içinde adam gibi ses sistemi kablolaması yapabilecek bir yer arıyorum. Dynaudionun kablolamasını komple değiştirme planım var. Tabi aynı zamanda artcarda deri döşeme de yapılacak (deri + alacantra kombinasyonu). Hazır orada aracın koltukları ve kapıları sökülecekken güzel bir kablolama yaptırmak istiyorum.
İşçiliğine güvenebileceğimiz, baştan savmayan, lehim yapılacaksa makaronu vs. doğru dürüst kullanan, kaliteli malzeme ile çalışan bir yer lazım bana. Önerilerinizi bekliyorum.
İnanç İstanbuldayım ara beni buluşalım bende Art Car Cem abiye bir uğrayacağım.
arkadaşlar milltke te ufak bi yanılma olmuş snaıyorsam gördüğüm kadarı ile.
milltekin cat ve decat olarak yani spor katlı ve katsız düz boru olarak downpipe ı mevcut. benim kullanıdpım ve ddtune nin de sattıgı katsız boru olan 750 tl normal fiyat. bunun birde içinde spor kat olanı var işte pahalı olan o burdaki fiyatı 1600tl idi en son :). anca zamanında çok araştırdım spor katın bizim araçlara bir artııs yok hatat downpipe ın bile artısı olup olmadığı yönünnde son 1 ayda büyük spekülasyonlar var. alıcaksanızdecat downpipe almanızı öneririm. yani 750tl olanı
maş. araç süper olmuş çok buyuk emek var nakit harcama var allah kazasız belasız bınmeyı nasıp etsın. Bu dp olayında bende gercekten yararı varmı yokmu merak edenlerdenım(tsi için) ayrıca vize sıkıntısıda cabası .
Teşekkürler. Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık işte. Daha iyileri hepimize inşallah.
Dp olayını en iyi audilover nicki arkadaşımız açıklar diye düşünüyorum. Forumdan ve etraftan edindiğim bilgiler dahilinde kendisi TSI konusunda gerçekten bilgili bir insan.