benimde boyatasım geldi cakooo :D maşallah çok güzel oldu güle güle binmen dileğiyle..cengizinde ellerine sağlık ustalığını konuşturmuş..maskesiz fırına girmesin sağlıktan önemli birşey yok :)
Printable View
benimde boyatasım geldi cakooo :D maşallah çok güzel oldu güle güle binmen dileğiyle..cengizinde ellerine sağlık ustalığını konuşturmuş..maskesiz fırına girmesin sağlıktan önemli birşey yok :)
Maşallah. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın :)
kardesım merhabalar bugun sampı kavsagında selamlastık masallah aracın cok guzel duruyor. arkandan gıderken vaf' ımız gıdıyor dedım arkadaslar vaf ne dedı onune bak anlarsın dedım :) pat patlarla sorun yasadıgından mı eksoz u cıkardın :)
Senmiydin O kardeşim eyw çok saol ALLAH razı olsun :icon_tup: Ya bu aralar çok sıkıntılı ortalık ALLAH a şükür sıkıntı yaşamadık ama biz işi sağlama alalım yinede :) Elektrikli eksoz var şu an hem Orjinal hem Ses :) sevdim bu işi aslında :D Senin aracınında MAŞALLAH ı var Vtec 2 leri her zaman sevmişimdir ALLAH kaza bela vermesin ;)
maşallahh çok iyi emek harcanmış ve de çok güzelll çıkmış kazasız belasız kullanın :)
cok güzel kasasız belasız
SON GÜNCEL RESİM..
http://img204.imageshack.us/img204/695/dsc1041u.jpg
Maşallah çok şık duruyo.
maşallah kazasız belasız. fabrikadan çıktıgı gibi :)
maşallah ok gibi duruyor...
maşallah çok güzel duruyor...
emeğine sağlık harika olmuş biyere bi nazar boncuğu koy kazasız belasız bin inş çok güzel olmuş.
Maşallah araç ateş gibi yakıyor allah nazarlardan esirgesin.