Tesekkürler :) eksozda uc yok ss replica var sesiz oolsun diye ama benimde gozumu hos gelmıyor oraya daha farklı eksoz alıcaktım ama maddi sıkıntıdan olmadi ama bu saaten sonra olucak insallah :)
Printable View
maşallah kazasız belasız
orjinn ss takın gidişi bile değişiyor..Bu kadar değerli parçanın yanında olmadı bu ayrıca :) (mugenheards,kw)
KAzasız belasız.
3 hafta filan oldu sadık abilerle süreyya plajında starbucksa gelmiştik aracını gördük yanına tanışmaya getiricekti sadık abi fakat sanırım kız arkadasınız varmış rahatsız etmek istemedik coilleri öve öve bitiremedi tutuldum resmen :D inş bigün denk geliriz kendi aracım gibi temiz vteclerle tanışıp muabet sohbet etmek keyif veriyor maşallah aracına ama bi single warex olsa tadından yenmez:) bide sana tavsiyem turuncu podu hemen iptal et benim görüşüm.Alıntı:
Taaa kendisi
herzamn beklerım oturur kahve içeriz bende senın aracını cok beyendım sadık abiden Allah razı olsun beni kırmayıp aracı verdigi için bundan daha temiz bundan daha ii bulamazdım coiller gercekten cok ii yol tutusu olsun esnemesi olsun herseyiyle oldukca ii port iptal etmek istemiytorum ilk zamnnlar gozume hos gelmıyordu ama sımdı daha guzl gelıyor :) ama zevkler ve renkler tartısılmaz
MAŞALLAH VB VTI' ımıza :)
teşekkürler bende tuzlaya yolun düşerse her zaman çaya kahvaye beklerim oturur sohbet ederiz sadık abiyide kapar gelirsin:) porta gelince dedigin gibi zevkler tartışılmaz tekrardan maşallah bu nadir temizlikte olan vtec e;)
Maşallah umut, çok temiz çok orjinal.
gün geçtikçe dahada güzelleşiyor, aynadaki süs hariç:D
maşallah umut bildiğim bi araba :)
jantlardaki amblemle portu siyah yap bence bi de güzel bir egzoz tamamdır
kazasız belasız benım ewın alt sokagında goruyorum aracı masallah cok guzel gorunuyo