maşallah kazasız belasız
Dostum aracını daha önce takıldığın forumdanda biliyorum.Orda genelde bütün forum üyeleri bir birini kırmamak için aracın harikaymış tarzında yorumlarda bulunur fakat aracını burda paylaşıyorsan eleştirilmeyi göze almış olman gerekir. Arkadaşların belirttikleri logo iptali vs dedikleri gibi artık apaçi işi macun style oldu ama senin bu yorumlara cevap tarzın pek hoş değil.Burda senin aracının logosu olmuş yada olmamış çokda önemli değil ama logosuz yada krom kaplamalı olması aracını apaçi işi göstermişsede bunu söyleyenlere çemkirmemen gerekir.
Araç motor arızası veya başka bir sebepten trafikten çekilip tekrar trafiğe kayıt yapılmıştır 2007 de. 2001 model araba 2007 çıkışlı olur mu.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
macundan yapıldığını nerden biliyosunuz peki ? saçtan yapıldı. ben eleştriye açığım ama çok açık ve net söylüyorum kimse benim arabama apaçi işi diyemez. bunu asla kabul etmiyorum. zevkler ve renkler tartışılmaz konusunu unutmayalım araç benim ve tamamen istediğim gibi yaptım beğenmedi diye istediğini söylemeye hakkı yok. beğenmedim der geçer anlatabildim mi ? yorum yapmasınada gerek yok . bende kimseyi kırmamak adına hiç kimsenin aracına kötü demiyorum. ama böyle cahilce bi yorum yapılmasına karşıyım. bunu daha anlatılır biçimde söyleyebilir öyle değilmi ? burda ki herkesin aracı mükemmel mi ? illa civic mi olması lazım arabanın apaçi olmaması için . Bende o zaman otomobilleriniz konusuna gireyim beğenmediğim arabaya apaçi diyiyim oh ne ala böyle cahilliklere asla tahammülüm yok gerekli cevabı ben yorum yapan arkadaşa söyledim siz avukatı mısınız ? hem ayrıca aynısı sizin aracınıza söylense sizin tepkinizde pek farklı olmazdı mübarek ayda kimseyi kırmamak adına sakin cevaplar vermeye çalıssamda böyle bi yoruma cevabım bu şekilde olur
at çöpe gitsin![]()
krom kapı kollarından ve jantlardan bence kurtulun.206 Rc jantı bence en cok yakısan jant 206 lara ve 306 lara.allah kaza bela vermesın masallah
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)