Mini mizin masallahı var Allah nazardan saklasın..
Fotograflara gelen güzel yorumlarınız icinde tesekkürler.. :)
Printable View
Mini mizin masallahı var Allah nazardan saklasın..
Fotograflara gelen güzel yorumlarınız icinde tesekkürler.. :)
Ne ekmek yenir Maşallah.. :D
''Maşallah çok güzel varya hep hayallerimdeki araba sarı mini inşallah bizede nasip olur birgün çok çalışmak lazım çok :)
Dün bizim sokakta duruyordu erenköyde.yayları sökmüşsünüz sanırım yuksekti epey.
maşallah nazar degmesin ayrıca jantlar cok guzel durmus..
Hepinize çok teşekkürler.
son nokta olmuş. gördüğüm en çekici cooper desem yeridir. maşallah Allah kaza bela vermesin
resimler ve araçlar müthiş olmuş. mini kalite kokuyo gerçekten. Trdeki en güzel auiris bu sanırım çok beğendim maş. ya şu aurisleri basınca arkası müthiş duruyor . Aracın yandan görünüş kalça fotosuna hayranım. sapıkmıyım neyim :D aracın kalçalar fena :D
Sarı renk yakışmış,çok güzel resimler.
Allah kaza bela vermesin.
Herşeyiyle harika bir araç maşallah. Aracın rengi muhteşem, jantlar yakışmış. Çekimlerde süper. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın :)
İlginiz için hepinize teşekkürler.
bu akşam yeşilköyde gördüm maşallah aracınız çok güzel duruyor kazasız belasız kullanmanız dilegiyle
Ortalama her gün yeşilköy bahçelievler ve incirlide görüyorum.Maşallah allah kaza bela vermesin :)
Bir araca Volk bu kadar mı yakışır. Beyaz Sarı uyumu müthiş. Jantlar araca değişik bir görünüm katmış gibi. MAŞALLAH. Allah nazardan saklasın. Kaza bela vermesin. :)
Fotograflarda aracta cok başarılı masallah..Kazasız belasız..
harika ötesi..
araba güzel ona laf yokta fotolar harbi sağlam :) 4. fotoda jantlar aynı duruyor ..iyimiş maşallah.Çeken arkadasın ellerine saglık
hayalimdeki mini :) maşallah kazasız belasız