What are the specs of the wheels? 17x? and what ET.
Also, are they real TE37 or Rota or something else?
Your car is perfect!!!
Printable View
What are the specs of the wheels? 17x? and what ET.
Also, are they real TE37 or Rota or something else?
Your car is perfect!!!
Çok fazla. Maşallah. Kazasız belasız :)
Maşallahı var geçen Bköy de denk gelmiştim kazasız belasız.
Masallah nasil bir egzoz sesin var senin yaaa :D cooper sevgisi olmayan adama cooper sevdirirsin valla
My wheels is Pirelli P Zero. Size: 205-40-17
They aren't real TE37. They are imitation product.
Thank you for your interest.
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. :)
cooper almam için en büyük etken bu araç maşallah kazasız belasız
Massallah cooper cok iyi :) kazasız belasız
araç çok sert usta :) maşallah 41 kere Allah nazarlardan saklasın kazasız belasız günlerde kullanasın ;)
Maşallah.Standartların üstünde alet :)
Son fotolar harika olmuş kocaman maşallah.
I was asking about the rims. What dimension are TE37, 17x8? 17x7? and what is the offset, ET37, ET42, ET32??
Are they Rota Grid or some other model?
I will translate my question in turkish with google translate if it is easier :D
Ben jantlar soruyordu. Ne boyutta TE37, 17x8 vardır? 17x7? ve ET32, ET42 ofset, ET37 nedir?
Onlar Rota Grid veya başka bir model mi?
Cheers from Macedonia!
Maşallah. :)
araba bi ayrı duruyor yaa , gördüğüm mini'ler arasında beni en çok etkileyen diyebilirim , maşallah :)
Masallah bi cooper hastasi olarak favori araclarimdan birisidir (: İzniniz olursa fotograflari facebook sayfamda paylasmak istiyorum. ( is it love.)
Hepinize teşekkürler arkadaşlar.
Bilal kardeşim arabanın her yeri kusursuza yakın olmuş, kutluyorum :) Bu kadar basık araç kullanmak zor zanaat istanbulda. Maşallah, allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Edit: sattığını şimdi gördüm, ayrılmak zor olacak olsa gerek... Bana kaça sattığını PM atar mısın? Bir arkadaşım ilgilenebilir.
maşallah Allah kaza bela vermesin.
kazasız belasız sürüşler dilerim. Mini cooper alırsam ilerde John cooper works modelinden baskasını almam Mis gibi turbolu :)
maşallah kazasız belasız gördügüm en güzel mini :)