hayırlı uğurlu olsun bol boostlu bol çufflu, kırmadan dökmeden günler dilerim :) yalnız ankarada bizimkilerle deniycek atmosferik arabaların sayısı günden güne azalıyor :)
Printable View
hayırlı uğurlu olsun bol boostlu bol çufflu, kırmadan dökmeden günler dilerim :) yalnız ankarada bizimkilerle deniycek atmosferik arabaların sayısı günden güne azalıyor :)
hayırlı olsun kazasız belasız
Hayırlı olsun Cem....
hayırlısı olsun kazasız belasız..
hayırlı olsun t28 saglam bı turbo ya...cok gusel gucler verecektır...
Saol arkadaşım :)
Hakaten gün geçtikce azalıyor atmosferik Ankarada :) Darısı başınıza artık :)
SERKANS Cem abi sizlerde saolun...
Umarım ööle olur bizde güzel şeyler bekliyoruz bakalm aksilikler bırakırsa yakamızı :)
valla cem abi araba super olucak ıns...ankaraanın en iyi saxosuna aday olacak ins:)
hayırlısı olsun allah utandırmasın..
hayırlısı olsuun..yavas yavas daha da iyiye gider..ii gazlamalar..
dostum hayırlı olsun kazasız belasız insallah...kalplerimiz aynı,coller larımız aynı t28 kardesligi olmus.havalarda duzeliyo kaynatırız artık.kkanın arabayıda seninkinide cok merak ediyorum.bizim buranın arabaları baya bi guclendi.toplanır enka yaparız artık.
Kardesim hayırlı olsun :)
Araba çok tanıdık geliyor :) Temiz ve ötesiydi bu araba burdayken hayırlı olsun bu arada Sorunsuz sürüşler.
hadı bı bolu yapalım :D
sorunsuz bol booostlu günler dilerim:icon_tup:
edit..................
efecim gerek yok ki kaanın araba war bu war turboya doyarız da bıkarız artık :D
benim turbo işleri biraz!! tuzlu oluyomuş cemo.. gerenk yok senin arabaya binerim işte :p
waay saol brocm :) kızdan ayrılınca yine eskisi gibi olmaya başladın ee:D
senin saxoyla yapamadıklarını yapıcam ben :D
çuflıcam ben falan deme , sıra sende abi :D
efe walla araştırdım biraz çok tuzlu oluo benim arabayı yapmak.. ama daha doymamışım bu işlere onu anladm.. sıkılıyım da biraz arabayı deiştiririz inşallah :o
hayırlı olsun. sorunsuz binersin iyişallah.
hayırlı olsun dstum
waay saol brocm :) kızdan ayrılınca yine eskisi gibi olmaya başladın ee:D
ya nıye rencide ediyosun kı kız vs.. ben hep böleydım :D akşam randoma gıdelım mı :D
Maşallah çok güzel araç.
Bilgiç'in arabası satılık http://kadirbey.com.tr/
Hadi hayırlısı olsun kazasız belasız sorunsuz rodajlar :)
Kolay gelsin..
cem,, hayırlı olsun allah sorunsuz binmeyi nasip etsinn,,,,,çayyolunu yazın baya inletceksiniz anlaşılan :) ,,,,,
okk fatihi gördügümde söylerim olan biteni....;)
wwaayy cemim hayırlı olsun eheu :D
CANAVAR OLCAK CANAVAR:)
piston v.s sıkıştırmayı pistonlamı yoksa contaylamı düşürdünüz biraz neler yaptıgından bahsedermeisin
allah kaza bela yüzü götermesin
güle güle kullan. maşallah
olm süper gidio... 3.vitese atınca şaşırıosun hız göstergesine.. maşallah diyim ya akıllı ol, yawaş git
cemın arabası yurumuyooo