Gri rengi hiç sevmem ama polo gti lara çok yakışıyor. Maşallah kazasız belasız.
Printable View
Gri rengi hiç sevmem ama polo gti lara çok yakışıyor. Maşallah kazasız belasız.
Bakıyorsun arabana kardeşim Maşallah hem yakışıklı hem hızlı :)
Cok güzel maşallahı var kazasız belasız.
Sağol abi eyvallah.
Sağolun Allah razı olsun..
Sağol kardeşim ;)
Sağol Murat abi Allah razı olsun :)
Sağolun Allah razı olsun. Sağolsun Firma sahibi beni kırmayıp gelip Kayseride yaptı. :)
Sağolun Allah razı olsun. Amin :)
Bende hiç sevmezdim. Ama polo gti bana bu rengi sevdirdi. :) Allah razı olsun..
Kanka bakarsan bağ bakmazsan dağ olur dediler :D Ufak tefek sıkıntılarımızı giderdik.Çok zevkli oldu. Sağol... Bu arada poloyu GT TDI yapmışsın doğru mudur :)
Maşallah çok şık bi araç
4 kapı olması avantaj maşallah intercooler almayı düşünüyormusun suan için yeterlimi bi kaç sıkıştırdın mı şişiyor mu ?
Şişme yok performans şu anki halinde her basmada aynı. :) Cooler yok.. Coolerlı polo gti'la 15 denemenin 15'indede aynı gidiyoruz zaten. Gerçi o denemenin olduğu zaman egsoz contasını değişmeden önceydi o zaman arabam basıncını kısıyordu..
Ayrıca yaz gelince sürekli denemeler olacak,yaz hareketli geçecek felan deniyordu. Hiç hareket yok nedense. Denemek isteyen herkese kapımız açık.. M3,type R farketmez zevk olsun.. :)
maşallah kazasız belasız tahmini kaç hp dir?he bide sakin kullanımda ne kadar yakıyo?.:)
Ailecek hastasiyiz Allah kaza bela vermesin (:
Bence polo bu kasayla daha çok gündemde olacak gibi.
Araç çok güzel olmuş ama renk kırmızı olsa o zaman yanına gelirdim hemen bir foto için :)
Maşallah güzel görünüyor kazasız belasız kullanman dileğiyle
maşaaallah çakma gti lardan sonra orjinal görmek mutlu ediyor . kazasız belasız Cem
maşallah çok güzel kazasız belasız bin inşallah...
Maşallah 10 numara...
Yürümeyen bi GTI gördüm sanki :D
Maşallah kardeşim.Geçen yaza göre sıkı kurcalamışsın :)
Masallah kazasız belasız..
maşallah gti a :)
Allah kaza bela vermesin
polo gti candır