Allah kolaylık versin, takipteyim,merakla bekliyoruz
Printable View
Allah kolaylık versin, takipteyim,merakla bekliyoruz
inşallah satmaktan vazgeçip projeye devam edersiniz de bizde bunu izleme zevkinden mahrum kalmayız hayırlısı olsun
Arkadaşlar yorumlarınızdan sonra kafam iyice karıştı, para sıkıntım yok ALLAH'a şükür sadece zaman sıkıntısı var, ilan için arayıp soranda çok oluyor satılmaya satılacak gibi ama satmasammıki ?
usta karar senin, bence hiç burdaki yourmlara takılma!
paran olmasa sat derim ama zmnın yok bu daha kötü! yıllarca bi kenarda yatıp, sürünecekse, devralıp tamamlayacak biri bulunması daha hayırlı düşüncesindeyim :o
bu şekilde hurdaya giden çok araç biliyorum, çünkü devamlı kaybolan sökülmüş parçalar, yatmaktan hasar gören bir araç ve sonunda hiç bir yerinden tutulmayacak bir hale geliyorlar, böyle olmasını istemem bu aracın bu nedenle yorumlardan çok kendi gerkeçlerinize bakın derim :)
Ustacım bence satma, kenarda dursun allaha şükür elinden iş geliyor parça sıkıntısı olsa fiberden döker yine yaparsın uzun süre ellemeyeceksen güzelce bir şekilde korunucak şekile getir ne bilem pas falan tutmayacak şekilde dursun kenarda elbet bitiriceksiniz siz onu :)
usta satma o kadar emeğin var çürüyeceksede sende çürüsün ...
Eğer Satıcağınız Kişi Projenizi Sizin Gibi Devam Ettirecekse Satın Yoksa Araç Kasapların Eline Geçicekse Sizin Paraya İhtiyacınız Yoksa (YOKMUŞ) Satmayın Mesleğiniz Zaten Geç Olur Ama Olur Yani Merakla Bekliyoruz Umarım Projeniz Biter Bizede Keyifle İzlemek Düşer ;) Hakkınıza Hayırlı Olsun Kolay Gelsin.
Arkadaşlar düşündüm ve sizlerin söyledikleri mantıklı geldi , az önce ilanı kaldırdım bir arkadaşımız yazmış ne güzel hayaller satılmamalı diye hem başta ne demiştik beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır ...
Hayırlısı olsun, sevindim satmamanıza...
vallahi bende sevindim :)
Allah utandırmasın.
İşte şuan güzel ve doğru bir karar verdiniz ustacım o gün gelicek bu araç Elanor olucak gün gelir içine imkan varsa kendi motoru bile koyulabilir ondan sonra müzelik olur araba :icon_tup:
Sevindirdin valla usta Allah kolaylık versin. Güncel fotoları bekliyoruz :)
Ucuz atlattık.
güzel oldu vazgeçmeniz bence isterse 5 yılda bitsin ama sizde bitsin :icon_tup:
o kadar emeği boşa çıkarmak olmazdı zaten
helal ustam, takibe devam.
doğru karara varmışşınız en güzeli başladığınız emeği çalıp devam etceklerdı yada bi köşede öle duracaktı zamanla yaparsınız zaten
bir güncel olsun konuya ustam sesin çıkmıyor noldu makina ya :)
satmaktan vazgeçtn ustam fotoları alalım :)
- Resim görebilicezmi acaba, yakın zamanda.
Resimleri araca kaldığım yerden devam ederken paylaşacağım . sigortası bitti onu yaptırdım fakat 3 ay sonra vizeside bitiyor ne yapmalıyım
A-) Eski haline getirip vizeye sokup çıkardıktan sonra yine söküp devam ederim
B-) Böylece bırakırım her işi bittikten sonra vizenin cezasını öderim
C-) Aracı işi bitene kadar trafikten çekerim
Arkadaşlar hangisi mantıklı bir yol gösterin...
Aracı trafikten cek istediğin kadar zamanın olsun...
çekme belgesi alıp tahat rahat geniş geniş yapın bencede!!! sigortaymış vergiymiş muayeneymiş derdi olmaz en azından
Çekmek en mantıklısı, artı bir iki foto ile güncelleme isterük ve satmadığınız için sevindim.
tabiki cekme belge yatan araca bosuna para odemezsiniz ;)
knuyu en başından merakla okudum dedim 17. sayfaya geldiğimde bitmiştir heralde proje ama satamya karar vericeğinizi okuyunca yıkıldım burda resmen neyseki vazcaymşınız sonradan çok sevindim :) 1 ayda bitmesnde 1 senede bitsin 2 senede bitsin yeterki bu kadar emekten sonra sizin elinizde btmiş olsun en önemlisi bu bence.sonucunu merakla bekliyorum :D
eski haline getirip muayene yapsanız daha iyi olmaz mı ? en azından araba bitince bi müddet muayene sıkıntısı olmaz..
valla doğru karar vermişsin usta
aslında bi anadol stc bulup ön taraftan kalıp alabilseydin farların olduğu kısım daha başarılı olurdu gibime geliyo
usta kararın çok doğru, gerçekten sevindim. ama trafikten çekilen bir araba sonra tekrar işlem yapılınca tekrar trafiğe çıkabiliyormu bunu bilmiyorum, çıkabiliyorsa bencede çekilmesi daha mantıklı.
trafikten çek usta bitince efsane gibi girersin muayeneye :)
biz aşşağıda fotosunu eklediğim aracı muayneden geçirememiştik zmnında ve o zmn TÜV yoktu! gabari ölçülerinin tutmaması ve fabrikasyon araç modeline benzememekten dolayı ne yaptıysak muayne yaptıramamıştık, o nedenle sizin işiniz zor :o bu nedenle her halde çekme belgesi alıp bir daha trafiğe çıkartmamanız gerekebilir :o
http://img23.imageshack.us/img23/162...79qnth4szx.jpg
Muayenede sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü daha 3 ay önce bir arkadaş ford granadayı götürdü vizeye , ama granada olduğunu çözmek çok zor aracın heryeri oynanmış stopları dahi pontiac stobu , zorluk çıkardılarmı diye sordum tüvdekiler çok ilgilenmiş arabayla hatıra fotoları çektirenler olmuş, yoğun ilgi görmüş istasyonda , tek seferde vizeden geçmiş , ben onun kadar şanslı olmazsam projeyse proje çizdiririm prosedür ne diyorsa yaparım , antalyada saffet selina adında birisi evinin garajında Chryslerın atlantis modelini fiberglasdan yapıp trafiğe tüm belgeleriyle izinli bir şekilde çıkardı o yönden korkum yok içim rahat
hocam Allah yardımcınız olsun. bence de satmayın. ne güzel kendinize bir uğraş bulmuşsunuz. az da olsa vakit vererek götürebildiğiniz yere kadar götürün...
ah şu muayne ya inş. sorun çıkmaz :)
trafikten çek abi ne vergi ne muayene rahat takılırsın
var ya bi an dedim iptal mi oldu yoksa, neyseki vazgeçmişsiniz çok sevindim :) ben de muayenede sorun olacağını sanmıyorum bir yol bulunur, trafikten çekerseniz vergi vs paraları harçlığınızı çıkarırı karar sizin tabi ki :) sonuna kadar destekliyorum sizi yürekten !