Maşallah , güzel bir konu bizi bekliyor gibi , takipteyim :)
Printable View
Maşallah , güzel bir konu bizi bekliyor gibi , takipteyim :)
Teşekkür Ederim :) İnşallah düşündüklerimi yapabilirim ve burada konuyu takip edenlere zevk verebilirim.
Toplam yapmayı planladıklarım ciddi bir bütçe istiyor. Leon olduğu zaman bu forumun sadece takipçisiydim, pek birşey yazamıyordum. Zaten 1.2 TSI olduğu için roll için çok zayıf kalıyordu. Onda 15bin TL civarında extra harcama yaptıktan sonra babamda bunda bütçeyi biraz kıstı. Ama en kısa zamanda düşüncelerimi aracın üzerine uygulamaya çalışıyorum.
Coilover'ı taktım, yorumlarımı sonraya bırakıyorum çünkü ön amortisörü usta uzun tuttuğu için rebound haddinden fazla yaşıyorum. Arka çok konforlu ve güzel düştü. Ön ise 3cmlik yay kadar düştü düşmedi ama çok sekiyor. O işlemi düzelttikten sonra mükemmel olacağını düşünüyorum. Yarın sabah onu düzeltmek için gidicem.
Yapmayı düşündüklerimi geçici bir liste olarak yaziyim :)
GTI Ön Tampon, Rline Arka Tampon, S3 İntercooler, Milltek Turbo-Back Resonated Egzoz, Ecufast Remap, Ledli yada Ledsiz Bi-xenon Far (AFS + Auto Leveling dahil), Ledli R20 Stop Takımı, Arka 3 Cam Filmi :), Konig Kilogram Jant + 225/35/R18 Bridgestone S001. unuttuğum olabilir :)
Kararsızlığım sonucu jantta karara varmış bulunmaktayım.. O.Z. Superturismo LM 18" jant aldım.. Şuan tatilde olduğum için jantları takmadım. Taktıktan sonra fotoğrafları yayınlarım.. :)
Golf Superturismo pictures by mrtsnr7 - Photobucket
yeni jantlarla..
Maaşallah kardeşim efsane güzel olmuş darısı başıma :)
Jantlar güzel olmuş , maşallah...Camlara film çekmeyi düşünmüyor musunuz ?
Maşallah Murat süper oldu valla , kıskandım biraz ;)
Nazar deymesin arkadaşım çok güzel olmuş
Maşallah kazasız belasız...
Vee.. En Son Hali...
http://i45.tinypic.com/idhu9t.jpg
Bu sefer arkası biraz fazla basık olmuş sanki 1-2cm kaldırma şansın yokmu arkası daha basık duruyor.
"Ne kadar alçak o kadar iyi"ye mi inandın sen de?
Pek doğru yol değil, söyleyeyim :)
Arka fazla basık, genel olarak çok güzel maşallah..