Maşallah kazasız belasız kullanın :)
Printable View
Maşallah kazasız belasız kullanın :)
Teşekkürler, jantlar konusunda çok kararsızdım. Özellikle bu jantlar gözüme küçük görünüyordu, 19'u çok daha tatlı duruyordu ama bi çılgınlık edip aldım.. Çok başarılı bir görüntü oluştu kendim bile inanamadım aracın benim olduğuna :) Sadece yükseklik alçaklık konusunda ufak dokunuşlar kaldı.. Arkalara ayar tablasını tekrar taktım diğer türlü arka kamberlenip çamurluk içinde çok güzel görüntü oluşturuyordu ama kullanımda çok sıkıntı yaratıyordu.. Şimdi gayet güzel..
Fırsat bulduğum bir vakitte, öndeki sertlik ayarlarını 15'e çıkarıp çok ama çok hafif kaldırmayı düşünüyorum. 1cm var yada yok bi şekilde :)
Onu bilmiyorum, ama 2010 modelim ya ben, belki sökülmez diye umut var içimde :)
konunun devamını bekliyoruz yeni fotolarla...
maşallah kazasız belasız
maşallah allah kaza bela vermesin...
Havalı suspansıyon dusunuyormusunuz ıstedıgın zaman kaldır ıstedıgın zaman ındır mısalı :D
ayrıca cok guzel dokunuslar yapmıssınız aracınıza gayet basarılı kocaman maşallah ;)
murat araç on numara maşallah :)
bi maşallahda benden kardeşim çok güzel duruyo kerata :D
Maşallah kazasız belasız son hali çok iyi olmuş.
maşallah son hali çok güzel..kadran ekstra güzel olmuş =)
Güzel bir çalışma olmuş ;) Allah nazarlardan saklasın
Ön tanponda bulunan sis ve panjuru satmayı düşünürseniz bilgim olsun ;)
Maşallah.cok guzel
http://i1257.photobucket.com/albums/...ps26db24db.jpg
ve başlıyoruz Araçtaki en büyük değişimi yapmak için kollar sıvandı ve parçaları bir bir tedarik ediyorum
Farlar, ampüller ve balastlar ayarlandı. Yurtdışından BCM ve değişim kablosu siparişi verilecek böyle montajı yapıldıktan sonra, uygun başka bir zamanda, otomatik yükseklik ayarı ve dönüşe duyarlılık eklenecek.
Son olarakta tampon değişimi yapılıp far yıkama eklenecek Şimdilik BCM ve tamamlandıktan sonra montaja başlıyoruz...
Hayırlı olsun Murat, Ledli almaman daha güzel olmuş kanaatimce bu farlar daha agresif ve daha şık geliyor nedense bana :)
Nereden ne kadara tedarik ettin farları ?
Maltepe'de var bu aracın kopyası, bu araç sanıyordum da değilmiş :)
Maşallah, kazasız belasız.
Ledli farları yakıştıramıyorum bir türlü. Ayrıca Ledli farlar aracı aile arabası tarzına çeviriyor. Ben beğenmiyorum. Aynı görüşteyiz, daha agresif duruyor :)
Golf R'dan çıkma (sahibi siyah tabanlı far takmış) 900TL'ye aldım.
Yükseklik ve AFS hariç temel sistem bana 1800-1900 liraya mal olcak işçilik hariç.
Yok, o başka bi arkadaşın. Golf forumundan tanışıyoruz onunla :) Zaten arkadaşlarımın çoğu maltepede ve jant almaya karar verdiğimde hepsi bana o aracın fotoğrafını yolladı. Ve ikna ettiler :)
maşallah , güzel gerçekten.
Maşallah kanka yavaş yavaş yapıcan inşallah :)
Leona yaptığımda anlamıştım güzelliğini. :) Ayrıca golfte farın yapısı ve aracın bakışıda daha agresifleştiği için verilen parayı kesinlikle hakediyor.
Teşekkür ederim..
http://i1257.photobucket.com/albums/...20047869_o.jpg
bu arada ben bu fotoğrafı koymamışım. Stock halde Adana'ya giderken Tem'e girdikten sonra ilk tünele gelmeden bir yokuş vardı, orada bir deneme yapiyim dedim 250'de limitör vardır diye tahmin ediyordum fakat yokmuş :) Yazılımlı haliyle orada 280-290'lara ulaşılır diye tahmin ediyorum..(Yazılım derken, intercooler egzoz gibi rahatlatıcı unsurlar şart sadece yazılımla daha erken tıkanacağı için araç yine buralarda kalır hız)
Eylül ayıydı sanırım..
6. viteste mi gördün murat bu hızı
Genel yorumlardan farklı bişey söylemiyicem bende çok güzel ilerliyosunuz harcadığınız paranın karşılığını almışsınız gti tamponun nasıl yakıştığını iyi biliyorum :D kolay gelsin
bnm golf aracım olsa aynen böyle gözükürdü=)
zevkli oldugunuz aşikar..
kazasiz belasız insallah
Coilover yeterli oluyor, zaten en son fotoğraflardaki halinden biraz daha kaldırdım memnunum şuan. Çok düşükken virajlara rahat giremiyordum teker çamurluğa sürtüyordu arada. Düz giderken sorun olmuyordu ama direksiyonu 45 derece çevirdiğimde virajda en ufak bozulma varsa sıkıntı çıkıyordu şimdi dertsiz tasasız gidiyorum :)
Teşekkürler Zeynel Abi :)
Eyw kardeşim benim :) Seninki kadar olmasa da :)
Teşekkürler :)
Teşekkür ederim. 240 kadrandan kurtulmak yaptığım en doğru karar olsa gerek :)
Ön tamponu değiştirdiğimde direk tamponu satarım diye düşünüyorum.
Teşekkürler, inşallah daha da güzel olacak :) Sadece eski aracıma herşeyi yaptığım için ondaki hevesim yok. O hevesim olsa çoktan bitirmiştim :)
MaşAllah kazasız belasız sürüşler dilerim.
Emeklerinize değmiş maşallah.kazasız belasız ağız tadıyla binin.
O esnada aracımda 5w-40 yağ vardı :) Ama dijital hızın bi altında yağ sıcaklığı görünüyor genellikle bakıyorum zaten. 113-117 gibi birşeydi tam hatırlamıyorum. Zaten 115'in üstüne çıkartmamaya özen gösteriyorum. Ayrıca farları almasam zaten s3 intercooler alıcaktım. Soğutmaya önem veren biriyim :) Altyapı hızlı gitmesinden daha önemli benim için :) ve sürekliliği
Teşekkür Ederim :)
120 derece güvenli limit diyebiliriz, tam sentetik yağlar daha yüksek ısılara da dayanır ama ömrü çok çabuk bitebilir, aracınız için 5w-40 da bir sıkıntı yok o zaman top speedde bile 117 görüyorsanız sıkıntı yok demektir zaten.
motul 300v kullanıyorum. Onunda etkisi var bence. Servisin koyduğu yağ olduğunda araç biraz daha tutuk oluyordu ve daha çabuk ısınıyordu yağ. yarım saat gazladıktan sonra 218'de tıkanıp yağ sıcaklığının 121 olduğunu hatırlarım. :) Motul 300v kullandığımdan beri daha aşağıda gidiyor. son 3 bakımdırda 300v kullanıyorum :) 4. değişimi bu hafta gerçekleşicek :)
5-40'ı yaz için kullanmıştım. Aksaray ve Adana arasında olacaktım 1-2 ay o yüzden 5-40 koydum. Normalde 5-30 kullanıyorum. Hatta kış aylarında 0-30 kullansam mı diyorum da, çok ince gelmesinden korkuyorum :)
Bu arada şuan bi delilik yapıp fara bağlanan AFS motorlarını da sipariş ettim. Bütün parçalar tamamlandıktan sonra otomatik yükseklik ayarını da burada ender'den halledim orada montajını yaptırmayı planlıyorum. Tüm parçaları ayarladıktan sonra Metin abiyle görüşücem. Far yıkama hariç bütün sistem çalışacak böylece. Far yıkamada ileride R tampon takmayı düşünüyorum direk onun üzerine monteli halde takarım..
maşallah çok güzel :) güle güle kullanın
http://img.tapatalk.com/d/12/12/23/zagu7aju.jpg
Bcm,dönüşüm kablosu ve afs modüllerim geldi :) balastlarıda uygun olduğum bir zamanda alıcam, ayarlandı. Ender elektronikle görüştüm sınavlarım bitince yaptırıcam :) Afs oto yükseklik olacak. Far yıkama da ilerde R tampon takınca yaptırıcam :)
Şimdilik bu kadar 1 haftaya tamamlanması bekleniyor :)