Hem beyaz hem 09 nazar değmesin allah kaza bela vermesin :)
Printable View
Hem beyaz hem 09 nazar değmesin allah kaza bela vermesin :)
teşekürler... ALLAH size daha iylerini nasip etsin inşallah...
maşallah aracada 61'ede :) hakan gürtel bayağı iyi bakmıştı zaten az sıkmadı bahçelievlerde
maşallah :)
Makinaaa burdayım diyorr.
Allah'ım nazarlardan korusun maşallah..
teşekkürler herkese
Arkat abi bunu al eve koy bunu eve binme :D Maşallah kupon! Allah kazasız belasız binmeler nasip etsin inşallah... Ama gene beni geçemiceksin :D
Maşallah , çok güzel gözüküyor...
maşallah demekten başka bişey denmez
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
maşallah allah kaza yüzü göstermesin
BİR RESİM DAHA.!
http://img819.imageshack.us/img819/8674/dsc3670v.jpg
Uploaded with ImageShack.us
BİRDE ARKADAN ATALIM.!
http://img15.imageshack.us/img15/7485/dsc3745p.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Benim Gözümde TR'nin yakışklı s2 si
beyaz+s2000 hastasıyız :)
maşallah :)
kocaman maşallah.
maşallah s2000 başka dünya :)
brehhhhhhh cok başarılı...:)
maşallah güzel araç basılması şart :)
maşallah bize de nasip inşallah... kazasız belasız cezasız...
Maşallah sedefli beyazın yeri çok başka nazar değmesin :)
maşallah kazasız belasız kitap gibi :)
Maşallah çok ama çook güzel duruyor Allah kaza bela vermesin
en beğendiğim s2klardan alan abilerimiz kardeşlerimiz hep diyor hayalimdi oldu bizimde hayalimiz bir gün gerçekleşir inşallah.. Maşallah Allah kazadan beladan kem gözlerden korusun
önce bir maşallah da ben diyeyim birde Mahsuru yoksa ben araç sahibini şunu sormak isterim
Bi ara yolda bir arkadaşımla giderken sizin aracınızı gördüm gerçekten çok hoş ve diri olduğu gözüme çarptı bende ne kadar güzel s2k dedim arkadaşım ağır kazalı olduğunu söyledi varmı öyle birşey ? yani hatları falan çok düzgün görünmüştü gözüme... ben yok falan olsa belli olur dedim ama ısrarla yok kazalı diye iddia etti :(
çok sayın dj batukaan kazalı olsa nolur olmasa nolur,ben oldugunu düşünmüyorum,yok diye biliyorum..siz sonradan beyaz olan bi araçla karıştırıyosunuz sanırım..hem kazalı olsa konuya yazmanıza gerek varmı özel mesaj diye bişey var..30 yaşına gelmişsiniz ama . . .
Allah tüm belalardan korusun bu aracı.
İşte ben 30 yaşına geldim senle aramızdaki fark bu ben ilk mesajıma Maşallah diyerek başladım yazarken de belirttim Kazasız dır diye gördüğümde de hiç kazalı gibi değildi.. Ama işte araç sahibinin vereceği cevap atan tutanlara bir kapak olur insanlar her şeyi çok bilip çok anladıklarını söylüyorlar.. bende olmayan birşeyin söylenmesinden nefret ederim he belki kaza vardır ama öyle aman aman birşey değildir. birisi kalkıp kaza yaptı diye Araca Pert muamelesi yapmak niye ?
Sayın kip..
Özel mesajla sorabilirim ama bunu buradan sorunca ne oluyor ? aracın bir açığımı ortaya çıkacak ? yada sahibi Patlak bir araba aldıda bunumu saklıyor ?
herkesi kendiniz gibi zannetmeyin bu mesajın kimseye faydası olmaz buradan bende birşey kazanmam
ne yani şimdi araç sahibi aracın kazasını buraya yazmadı sakladı diyelim satarken Kazasız diye bir garibemi çakacak ? sizin imanızda bumu ? umarım yeni bir araba alırsanız aynı sizin gibi düşünen biri denk gelmez...
Birde bu forumdaki bazı insanlar neden her şeyin altından bir işğüzarlık arıyor bunu da hiç anlamış değilim
Arkadaşım benim eski aracım sattım ama senin burda yaptığın açıklama hiç hoş değil şöyle bi laf varya;DERLER
Senin o arkadaşın s2000 ya karıştırdı başka bi araçla yada KEDİ CİĞER muhabbeti
Ayıp öyle bişe bile olsa yok araç çok güzeldi buraya böyle yorum yapman hoş deil konuyu uzatma araç satılmış alan arkadaş A dan Z ye exspertizini yaptırdı ve aldı
Allah kaza bela vermesin yanlıs gormediysem sahibinden.com'da satılık ilanı vardı bu aracın param olsa yemin ederim trink çıkartır verir sana alırdım arabayı hasta oluyorum 2000 e :)
maşallah çok çok iyi :)