Allah tüm belalardan korusun bu aracı.
Printable View
Allah tüm belalardan korusun bu aracı.
İşte ben 30 yaşına geldim senle aramızdaki fark bu ben ilk mesajıma Maşallah diyerek başladım yazarken de belirttim Kazasız dır diye gördüğümde de hiç kazalı gibi değildi.. Ama işte araç sahibinin vereceği cevap atan tutanlara bir kapak olur insanlar her şeyi çok bilip çok anladıklarını söylüyorlar.. bende olmayan birşeyin söylenmesinden nefret ederim he belki kaza vardır ama öyle aman aman birşey değildir. birisi kalkıp kaza yaptı diye Araca Pert muamelesi yapmak niye ?
Sayın kip..
Özel mesajla sorabilirim ama bunu buradan sorunca ne oluyor ? aracın bir açığımı ortaya çıkacak ? yada sahibi Patlak bir araba aldıda bunumu saklıyor ?
herkesi kendiniz gibi zannetmeyin bu mesajın kimseye faydası olmaz buradan bende birşey kazanmam
ne yani şimdi araç sahibi aracın kazasını buraya yazmadı sakladı diyelim satarken Kazasız diye bir garibemi çakacak ? sizin imanızda bumu ? umarım yeni bir araba alırsanız aynı sizin gibi düşünen biri denk gelmez...
Birde bu forumdaki bazı insanlar neden her şeyin altından bir işğüzarlık arıyor bunu da hiç anlamış değilim
Arkadaşım benim eski aracım sattım ama senin burda yaptığın açıklama hiç hoş değil şöyle bi laf varya;DERLER
Senin o arkadaşın s2000 ya karıştırdı başka bi araçla yada KEDİ CİĞER muhabbeti
Ayıp öyle bişe bile olsa yok araç çok güzeldi buraya böyle yorum yapman hoş deil konuyu uzatma araç satılmış alan arkadaş A dan Z ye exspertizini yaptırdı ve aldı
Allah kaza bela vermesin yanlıs gormediysem sahibinden.com'da satılık ilanı vardı bu aracın param olsa yemin ederim trink çıkartır verir sana alırdım arabayı hasta oluyorum 2000 e :)
maşallah çok çok iyi :)
ahhh be hocam işte bende bunu sormak istedim verilecek cevapta bu olmalıydı ama genç arkadaşlar konuyu aldılar bir yerden başka bir yere vurdular. yok amacım neymiş yok 30 yaşıma gelmişim bilmem neymiş.. İnsanlar Kedi ciğer misali birinde birşey gördüler mi bunu yerden yere vurmaktan ne zevk alıyor bende anlamıyorum Maşallah demek zor geliyor sanırım.
Teşekkür ederim
Maşallah...
Kazasız sıkıntısız iyi günlerde kullanın abicim cok güzel massallah :)
kurşun yedim sol yanımdan. maşallah
öncelikle allahım eşirgeşin,maşşallah maşşallah bittim.bu kaza olayına gelince ,benim aracımın nazardeymeşin tamponda dahi boya yok.bağzen biri geliyor abi şenin araba ağır kazalıymış diyor,adamı orda boğup öldüreşim geliyor.bu lafları çıkaranın allah bildiği gibi yapşın diyorum.burda güzel kareler var ortayada bir arkadaşım ağır kazalı dedi diyerek yazılar yazmak bencede doğru değil özelden yazılabilir.expertiz yapılmış alınmış .bizi ne ilgilendirir kazaı belaşı.otomobil aşkıyla yaşayan kişilere aracıyla alakalı boya varmış demen ha anaşına şövmüşşün ha bunu demişşin. bunuda şize şöylemiyorum genel konuşuyorum dj batukaan .türkiyede böyle :)
Tütütütüt MaşAllah Allah kaza bela vermesin..
Arkadaşlar araç satıldı ilginiz için teşekkür ederim herkese ayrı ayrı konu kapansın çünki aracı hala bende sanıp satıyomusun diye soranlar oluyor
ben ep3 type r arıyorum bilginize tlf; 0539 302 54 54 saygılar...
maşallah ren mükemmel
yeter daa bütün konuları hortlattın kanonur
attıgın son 30 post aynı trollmüsün ? kesin ilan açıkan post kasıyo arkadaş
Maşallah kazasız belasız çok güzel duruyor aracınız
maşallah allah kaza bela vermsin
maşallah güzel araç