o camdaki sticerker ztn en kısa zamnda cıkarcam abi ;) sinyalin ordaki sineklikleride cıkarcam :D:D ben biraz arabayı sürüngen seviyorum ama tahminimce bu arabanın ztn yaylarını kesmicez 17 alıp veya 15 işte yolumuza devam etcez... Niye otomatic aldın diyosun bende olsam manuel alırdım ama bu aracı biz 4 sene önce aldık ve o zman amcamda kullancağı için otomatic tercih ettik ki biraz değişiklik yaptıktan sonra bi daha amcam elini bile sürmedi arabaya ondan tümden bize kaldı yane :D yorumların ve fikirlerin içinde ayrıca teşekkürler abi cok saol ;)
inş kardeşim bende 17 siyah bir jant istiyorum ama bakalım bu aydan sonra takcaz inş güzel birtane ;)
teşekkür ederim allah kimseye kaza bela göstermesin valla bana kalsa bugun takarım bi 17 ama işte biraz nakit lazım herşey zmanla inş ;)
bu hafta sonu plakayı app yaptırcam ztn ön taraftan sökülce plaka komple plakanın yeri macunlancak ve boyancak bu haftaki işim bu yani :) teşekkürler sticerler seninde gözünden kacmamız ee maksat dikkat cekmek olsun :D:D ahh o jantlarıda ztn varyaa :D:D:D yorumun için teşekkürler :heyoo: