Sadece düldülümü özledin len :)
Gel burada da sevebilirsin
Estağfurullah :D
Printable View
eğer hafızam beni yanıltmıyorsa bende vwtürk'ten hayal mayal hatırlıyorum:)
mecit abi ve bunu kesinlikle hepsinden ayırmak lazım ama özellikle senin aracın benim gördüğüm en temiz gti abi, maaşallah hep böyle pırıl pırıl kalır inşallah:)
cupra r da inanılmaz yakışmış:)
maşallah çok güzel:)
maşallah çok güzel =) ilanlarda neden temiz mk4gti bulamadığımızı anlıyorum şimdi =) hepsi iyi ellerde gibi
maaşallah özgür abi çok güzel durmuş :)
Kocaman maşallahhh
maşallah :)
Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum. Herkese gonlune gore versin allah :) benim icin araba bambaska bi varlik. Elimdekinin kiymetini bilmeye calisiyorum sadece elimden geldigince. Kismetse bundan sonrakilerde de devam edecek ;)
ne zaman 30 takıyon :D
maşallah kazasız belasız
maşallah kazasız belasız 10 numara araç :)
çok alımlı durmuş gerçekten lip
maşallah
özgür abi senin car pc takılı haldeki fotolara nerden ulaşabilirim baktımda hiç bulamadım
eski bir vw kullanıcısı olarak duygularım depreşti :D maşallah kazasız belasız.
Valla doğru söylemek gerekirse Özgür e titizlikte ve temizlikte yetişmek zor. Daha önceki aracınıda biliyorum bunuda biliyorum. Aracı almadan öncede araç Türkiyedeki en temiz GTI lardan biriydi. Özgürün elinde yıldızları parladı, Özgür ün aracını gördükçe kendime kızıyorum, ama bırak temizlemeyi binmeye bile vakit bulamaz oldum. İşin aslı, Özgür titizlikte ve temizlikte 10 boy atar bana :D
Eskişehirde canlı gördüm çok hoş Maşallah. Amerikan parklarla geziyon gece :D
Özgür abi maşallah çok güzel olmuş :)
Bir dönem 2günde bir görüyordum Bağlar caddesinde, bu aralar pek rast gelmiyor :) Canlı görülmesi gereken bir araç, maşallahı var. Güle güle kullanın :)
Amin hepimize :)
Enjektorler orjinalden farkli olunca yol bilgisayari sapitiyor :)
Eywallah tesekkur ederim. Arkadasin kafeye geliyorduk bi ara. Elmdegistirdi artik o taraflara ugramiyorum :)
gti'ya maşşalah hocam.bu arada r32 tampon orjinalmi çok güzel duruyor.
Tesekkurler. Uzun karar sureci sonunda paraya kiyip illede oem olsun dedik:)
kazasız belasız güzel günlerde bin maşallahı var :). ne zaman jant takmayı düşünüyosun şu arabaya artık :)
Amin alperen sagolasin. Olsa takacaktik ama 5x100 jant yokki. Bakarsin t&q ya takariz janti 112 jantta cok piyasada :D
BBS RC ler çokta güzel olur :)
http://img211.imageshack.us/img211/1136/dsc00165qm9.jpg
Maşallah çok güzel :) Kazasız belasız
Daha once deneme amacli taktim bunlardan ama icime sinmedi. Gobegi icerde olan modelini daha cok seviyorum onlardan olsa hemen alacam ama yine herzamanki gibi bozim araca uyani yok :) bi ara kt1 dusunmustum onunda 18i arkalarin offseti uymuyor camurluklara surtuyor. Ben jant alamadan arabayi satarim boyle giderse :D
4 kapıda rc olmuyor ya.. ch daha ii seçim 4 kapı icn :)
http://img211.imageshack.us/img211/1136/dsc00165qm9.jpg[/QUOTE]
özgür istersen bende var orjinal bbs 18" :D