Ne gunlerdi be:)
Printable View
selçuk maşh. Allah kaza bela vermesin ..
Maşallah Selçuk abi REG farklı :) geçmiş olsun bu arada.
maşallah REG'e rabbim kazalardan belalardan korusun sizi.. :)
maşallah selçuk kazasız belasız katile :) suat abimin de ellerine sağlık
gereginden fazla gergin kanka hayalet spec :) masallah
ama ilk fotoda harbiden bi uysal cıkmıs meret :D
maşallah reg her zaman ki gibi gergin bende hep merak ediyordum ne zaman regin resimleri gelir diye bugüne nasipmiş görmek maşallahı var aracın yürürüne zaten lafımız yok maşallah kazasız belasız ...
king atmo.....:D
maşallah selçuk :) REG tam serseri kurşun:D suat abiminden ellerine sağlık yine cabucak diriltti :D
aracın kg su hakkında bır fıkrınız var mı acaba olcum yapıldı mı?? bırde zahmet olmazsa aractakı yapılanların malıyetı ve neler oldugunu yazarsanız sevınırım...
maşallah çok gergin görünüyor...
Kg 800 civari kesilen bicilen bi yer yok birazdaha inebilir sanirim?
Piston pt52 egzantrik kapak portpolish c2 emme monifoldu buyuk gaz kelebegi ss headrs komple duz boru son susturucu filtre kiti ECU FAST yazilim CRM performance montaj ve timing yaklasik hersey rektifiyesiydi iscilidiydi rodajiydi fln 10.000 tl
Maşallah king REG 'e :D Allah kaza bela vermesin :)
gecmişte , şimdiki zamanda ve gelecekte tek efsane benım icin REG 106 maşallah allah kazadan beladan korusun kardeşim senı. bundan 10 sene sonra regin videolarını izlerken bol bol genclik yıllarım gelicek aklıma :) 106 yı seviyorum ama rege resmen aşıgım
maşallah çok gergin duruyo kazasız belasız draglardada boy göstermesi dileğiyle
2 hafta once ben maslaktan cıkarken denk gelmıstım bı cooper s pesınden gelmeye calısıyordu =) masallah cok ıyı gıdıyor =))
maşallah kanka...şu arkadaki bantları bi boya siyaha azcık görselleştir:D
Eşgali bozuk şüpheliler gibi duruşu var :)
Maşallah her zaman favorim.
selçuk maşallah çok tehlikeli görünüyo:D kazsız belasız inşallah kanka...
maşallah selcuk gidişi bela duruşu aykırı allah kazadan beladan esirgesin...
maşallah reg e :icon_tup:
dün crm e geldim. gözüm reg i aradı kara bela birden çıkmasa karşıma dedim :D
Maşallah Reg 106'ya:icon_tup:
Görenleri korkutuyordur.Kazasız belasız Selçuk.:)
Uçak modlu 106 :):):) sukiye en sonunda bı 106 da ben yaptircam gecen hafta direkten dondüm ng ye kardes geliyordu iki beyaz alirdik ortamıza seni :) maşallah kanka cok mü gergin ne :)