hey maşallah ciddi anlamda başarılı olmuş focus2 bence focusun en güzel kasası... lip ne lipi bu arada? bizim kasalar lip konusunda biraz sıkıntılıdır zaten.
Printable View
hey maşallah ciddi anlamda başarılı olmuş focus2 bence focusun en güzel kasası... lip ne lipi bu arada? bizim kasalar lip konusunda biraz sıkıntılıdır zaten.
Maşallah araç çok havalı olmuş :D
Ezdi fena.masallah
kazasız belasız.
Geçenlerde Apex Masters drift yarışında otoparkta gördüm aracı yakından inceledim duruşu çok iyi maşallah :bravo::icon_tup:
çok başarılı ya
allah kaza bela vermesin gözü olanın gözü çıksın :D
lip harici çok beğendim maşallah
Maaşallah güzel konsept ama ön lip biraz fazlalık gibi durmuş.
maşallah herşey tam oturmuş ALLAH kaza bela vermesin..
Maşallah süper..Canlı da gördüm 10 numara :)
Oha oldum! Dehşet olmuş gerçekten.
maşallah, müzelik :)
bizde de var bi focus hatch çok yaramaz duruyor ben de basmak isterdim ama tek ben kullanmadığım için yapamıyorum :) maşallah gerçekten çok iyi olmuş, rengi farklı olsa daha ilgi çeker diye düşünüyorum jantlar nokta
10 numara 5 yıldız ...
bir kez daha anladım ki çirkin araba yoktur yüksek araba vardır :)
emeğinize sağlık maşaallah kazasız belasız kullanın
lip çıksa daha güzel olacak sanki
Maşallah..çok iyi olmuş..
Yorumlarınız gerçekten çok iyi hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
lipi deneme amaçlı takıldı bu gün yarın sökülcek inş. :)
geliriz tabi organize ederiz en kısa sürede:)
çok abartı bi detay kalmadı diye düşünüyorum ama yinede ufak tefek fikirlere açığız :)
evet 4-5 aydır kullanıyorum cidden huzur.
lip standart bi lip oldu artık H lipi :)
o tek kullanma olayı yıkıyo zaten insanı. renk konusunda bi kaç ay sonrası için kafamda geziniyo bişeyler ;)
lip ve jantlar hoşuma gitmedi yakıştıramadım. ama arabanın genel duruşu muazzam olmuş. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Masallah gule gule bin..kazasiz belasiz.cok guzel olmus..
Bunlarda benden olsun :)
http://i.imgur.com/TGlMz.jpg
http://i.imgur.com/tPOnN.jpg
http://i.imgur.com/ihM1I.jpg
helal olsun gerçekten çok başarılı
ön tamponun altı cok siyah kalmış belki ondan sırıtıyor lip.onun dışında araç kusursuz emeğine sağlık gözlerimiz şenlendi:)
gercekten suana kadar gordugum en güzel ford focus dıyebılırım.masallah allah kaza bela vermesın
masallah cok sugar olmus aracın su aırrıde ısı benımde cok hosuma gıtmeye basladı artık coıl falan hıkaye:D allah kaza bela vermesın guzel gunlerde kullanmanız dılegı ıle
maşallah çok güzel olmuş...
aslında st on tampon arkayada uyuyorsa makyajlının tamponu ve stopları uyuyorsa cok guzel olur.
Harika olmuş emeğinize değmiş maşallah :)
maşallah çok iyi duruyor.
resimlere baktıntan sonra focus 2 aramaya başladım :) maşallah kazasız belasız....
Maaşallah jantsız görmüştüm air ler takılıyken jantg olsa yıkım olur diye düşünmüştüm ve düşündüğüm gibide olmuş Maaşallah tekrardan.
maşallah focus umuzaa genelde hergün zevkle bindigim bir araçç :) kazasız belasızzz
maşallah çok tatlı duruyor
evet dediklerin uyuyo direk ilerleyen zamanlarda olabilir.
teşekkür ederim ...
:) mantıklı bi karar:)
:)
piyangodan mı çıktın la sen :)
teşekkür ederim...
düşüklük bu kadar mı güzel olur maşallah
Maşallah. Allah kaza bela vermesin.
Maşallah Allah kaza bela vermesin :) :) böyle araçları görmek güzel oluyor trafikte :D
bide mercek far olmasın mı ?
Maşallah kardeşim harika görünüyor ;)