hayırlı olsun aracın maşallahı var kazasız belasız
Printable View
hayırlı olsun aracın maşallahı var kazasız belasız
Hosgeldın Levent, Rlarımızın masallahı var, kazasız belasız:):)...
benim 3.7 dediğim bir videoda ölçülürken izlemiştim aşırı yüksek devirde kaldırdığında patinaj atıyor bu yüzden 3.7 ölçülmüştü. genelde teknik özelliklerdeki değerler gerçeklerle fazla uyuşmuyor. 400+hpleri gördükten sonra 4 çekişin avantajı ile sizi draglarda görmek isteriz :) renkte bi kesinlik var mı? :)
hayırlı olsun allah kaza bela vermesın !
Hayırılı uğurlu olsun. Keyifli sürüsler. Ben de 207 RC den sonra yeni geçiyorum Golf R a. Aracımıın tescil plaka vs isleri bitiyo. Kısmetse önümüzdeki Salı ya da Çarşamba günü Maslak Doğuş Otodan teslim alıcam. Benim ki şeker beyazı, Vienna Deri döşeme koltuk, Sonroof, ipod girisleri + extra arka yan hava yastıkları yaptırdım. Ama bir müddet stock kullanıcam
güle güle kullan tekerine taş değmesin...
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, sizin de aracınız hayırlı olsun. Emre abinin konusuna yazmışsınız ben burdan cevap vereyim, bildiğim kadarıyla 3 bin devirden sonra valfler açılıyo ve daha tok bir ses çıkmaya başlıyor. Emre abi de ki Milltek sistem susturuculu ben ise onun susturucusuz olanını aldım ve muhtemelen eylül ayı içersinde montajını yaptırıcam. Videoları eklediğim zaman, sizin için de fikir olmuş olur. Keyifli sürüşler dilerim..
jantlar haric araba 10 num, maşallah
maşallah gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Hayırlı olsun masallah ;)
maşallah kazasız belasız sürüşler :)
Kazasız belasız Milltek çok iyi yerinde bir tercih olmuş, lego gibi pratik oluşu sök tak çok rahat kesme biçme derdi yok, Baycu ve Yamana slmlar ,Yasin 1 saatte halletmiştir :) ...
Milltek kurum bağladıktan sonra 100-200km sopnrası ses çok daha farklı çıkacaktır,alt devirler çok sessiz patlamalar ayrı bihaz veriyor,iyi günlerde kullanman dileğiyle....Bir ara karşılaşırsak poloyla ses farkını duymak isterim..
çok güzel beee :) maşallah mükemmel araç. eminim çok keyiflidir.
Teşekkür ederim:)
Valla Yaman Bey olsun Yasin Bey olsun cidden mükemmel bi işçilik çıkardılar, defalarca kontrol ettiler herşeyi eksiksiz hallettiler burdan onlara bir kez daha teşekkür ediyorum.
Egzozu takmak yaklaşık 2 buçuk saat sürdü (4 çeker şaftından dolayı baya sıkıntılı oluyo orjinal downpipe ın çıkması). Ses konusuna gelince,almadan önce yüksek bi sesi olucağını tahmin ediyodum, bir çok video izlemiştim internetten ama egzozun montajından sonra kendim canlı olarak duyunca cidden hayran kaldım. Bildiğiniz Porsche Turbo sesi çıkarıyor, ayrıca alt devirlerde valf kapalı olduğundan hiç ses olmuyor. Sonuç olarak inanılmaz kaliteli bir sistem olduğunu düşünüyorum. Anlamak için canlı dinlemek gerekli.. Pazar günü vw etkiliğine sabah katılıyorum orda olursanız görüşebiliriz, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
Teşekkür ederim, artık çok daha keyifli:)
http://www.techturkey.com/forum/sohb...bulusuyor.html
Pazar günü sabahki programda beraberiz demek ki ,anadolu yakasından mı avrupadanmı geleceksiniz?