Renk, tarz, model, duruş. Budur! Maşallah..
Printable View
Renk, tarz, model, duruş. Budur! Maşallah..
erkanım hoş geldin kardeşim...
Asil bi araç maşallah. Sesininde maşşallahı var ürkütücü :) Kazasız belasız binin
güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepinize amerikan ayrı bir zevk zaten ne alman ne japon nede diğer araçlar gibi değildir hazı zevki bambaşkadır.tekrardan hoşbulduk diyorum ve 26 sında körfezde inşallah arabam yetirşe görüşmek üzere diyorum ;) böyle başka çeken resim varsa onlarıda eklerseniz bende alıym ya =))
Ne zaman caddeye insem gördüğüm araç :D Maşallah diyorum her seferindede gerçekten çok güzel duruyor.
Maşallah çok güzel caddede canlı görmüştüm tam bir efsane :)
41 kere maşallah ne varsa eskilerde var.
maşallah çok iyi ya.kazasız belasız.
Maşallah abi. :) Bizim fabrikanın önünde Muğla/Ortaca'da amerikan oto show diye bi yer var abi belki bilirsin. tüm klasik araçlardan var bundanda görmüştüm arada orayı geziyorum. :) Bunların Seslerine ölünür.
hay maşallah ya çok güzel :)
maşallah maşallah maşallah ;
mükemmel aracınız rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
çok iyisin beee.... :) maşallah..kazasız belasız...
gerçekten çok güzel
2 sene önce Bağdat Caddesin'de sessiz ve sakin bir günde yola yanlayarak çıkışını görmüştüm. :) Gerçekten çok diri ve temiz bir araç. Maşallah. Kazasız, belasız sürüşler dilerim.
Maşallah..
maşallah çok güzel duruyor
Maşallah.tebrikler
İstemi abinin arabayı aynadan kesiyosun galiba :) maşallah
çok güzel valla... rengine bittim... kazasız belasız inşallah...
teşekkür ederim hepinize evet caddede çokdolaşıyorum :) böyle tepkiler almak gerçekten güzel bu arada aynadan çekilen isteminin değil yakupun :)
Cadde ve moda da çok görüyorum sizi Maşallah Çok güzel :)
aynen valla çok gezdiğimi söylüyorlar :)
araçta tüp varmı?Yada nasıl yakıt yetiştiriyorsun yakmıyor kokluyormu yoksa
Nostalji tavan yapmış :) sanki ozamana götürüo insanı ayri bi havasi var
Çok çok güzel maşallah kazasız belasız :)
süpermiş ya araç çok hoş ellerinize saglık kazasız belasız inşlh..
Guzel olmus masallah..
Maşallah kazasız belasız...
Buda bizim klasik lafımız aslan besleyen yemini düşünmez.Eşşek gibi yakıyor işte buda bizim zevkimiz kurtulamıyorsun :)
Maşallah kardeşim.
valla ben yeni makinaya geçince daha az yakmaya başladı eskisini kırdık :D yaksın kardeşim yapcak bişey yok =) eskiden 5 tl olsun gene bincem diyordum hala biniyorum valla =)) allah razı olsun kardeşim sağolasın
Bence bu tür araçlarda marşa bastıgında aldıgın o haz paha piçilemez
Maşallah aracına Erkan
Apache ismi kadar kendine maşallah tam bir kızılderili :)
erkan o senfoniyi bi bana dinletmedin:D maşallahı var kardeşim
Maşallah..
Maşallah çook güzel gerçekten:) Kazasız belasız
teşekkürler yorumlarınız için :) inşallah bir drag yarışında o senfoniyi dinleyeceğiz :)
Verdiniz İsmi Fazlasıyla hak ediyor heleki önden fotosu , Maşallah Canvar Canavar :D
Bir'de video olsada izlesek . . .:)