maşallah çok güzel görünüyor... ses harika...
Printable View
maşallah çok güzel görünüyor... ses harika...
cadde taraflarında gezinen herkese göz aşinalığı oluşturan ve tanınan bi alet benimde çok hoşuma gidiyor foruma hoşgeldiniz.
Renk, tarz, model, duruş. Budur! Maşallah..
erkanım hoş geldin kardeşim...
Asil bi araç maşallah. Sesininde maşşallahı var ürkütücü :) Kazasız belasız binin
güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepinize amerikan ayrı bir zevk zaten ne alman ne japon nede diğer araçlar gibi değildir hazı zevki bambaşkadır.tekrardan hoşbulduk diyorum ve 26 sında körfezde inşallah arabam yetirşe görüşmek üzere diyorum ;) böyle başka çeken resim varsa onlarıda eklerseniz bende alıym ya =))
Ne zaman caddeye insem gördüğüm araç :D Maşallah diyorum her seferindede gerçekten çok güzel duruyor.
Maşallah çok güzel caddede canlı görmüştüm tam bir efsane :)
41 kere maşallah ne varsa eskilerde var.
maşallah çok iyi ya.kazasız belasız.
Maşallah abi. :) Bizim fabrikanın önünde Muğla/Ortaca'da amerikan oto show diye bi yer var abi belki bilirsin. tüm klasik araçlardan var bundanda görmüştüm arada orayı geziyorum. :) Bunların Seslerine ölünür.
hay maşallah ya çok güzel :)
maşallah maşallah maşallah ;
mükemmel aracınız rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
çok iyisin beee.... :) maşallah..kazasız belasız...
gerçekten çok güzel
2 sene önce Bağdat Caddesin'de sessiz ve sakin bir günde yola yanlayarak çıkışını görmüştüm. :) Gerçekten çok diri ve temiz bir araç. Maşallah. Kazasız, belasız sürüşler dilerim.
Maşallah..
maşallah çok güzel duruyor
Maşallah.tebrikler