aractan memnunmsun?
tup warmıydı?
e39 dusundgm bı arac. yaptgn degısıklıkler warsa resım eklermısın.
masallah bu arada.
Printable View
aractan memnunmsun?
tup warmıydı?
e39 dusundgm bı arac. yaptgn degısıklıkler warsa resım eklermısın.
masallah bu arada.
daha detaylı soru sorarsanız yardımcı olabilirim.. tüp bugune kadar hiç takılmadı bende takmadım araç triptronik 520i çift vanos 150 hp 5 ileri.. yakıt tüketimi 7lt ile 15lt arasında dolasır sürüş karakterinizle alakalı.. benim son 700 km deki ortalamam 9.3lt.. çok şükür mekanik olarak hiç bir masraf acmadı bugune kadar benim yaptıgım değişiklikler keyfi oldu
*jant
*yay(pres)
*hella angel far (2001-)
*hella stop (2001-)
*cam filmi
*kamber
Maşallah Alihan farklı bi jant tercih edilebilirmiş ama buda güzel:)
hiç bi şey yapmaya gerek yok zaten çok güzel bi e39 bence
rix budur demişsin :D e 39 da baba araçtır yakışıklıdır :) hayırlı olsun
bütün sayfalara baktım m body bekledim ama göremedim :D bence ilk sıradaki ilk işiniz m body olmalı :)
benimde planlarımda ilk M paket yapmak vardı fakat tamponlardan önce acil ihtiyaclarını gidermenin daha mantıklı olcagını düşündüm (farlar,film,pres...) şuan ilk sırada tamponlar var:)
*tamponlar alınacak
*iyi bir boyacı bulunup aspen silber rengi tam olarak tutturulcak
*sorunsuz bi şekilde montajı yapılcak
*egzoz çıkışları yapılcak:eek:
520i lerın hepsı 150hp mı yoksa cıft vanos olmasından dolayımı kaynaklanıyo.
genelde 5 kasalarda 528-530 olmalıkı kasayı yurutsun flan derler. senın kafanda yururu nasıl, agır kaldıgı oluyormu?
sen 7-15 lt.demıssın yakıt ıcın. örn. bu deger 528 dahamı duser ?
tahmını olarak 520 tupte 7-8lt.cıvarı yakar sanırım dogrumudur ?
bu kasalarda triptronikmi daha mantıklı manuel mı hocam ?
Aşıktım bu kasaya çok anıları vardır çok severim bu kasayı :) sizin aracınızda çok güzel maşallah kazasız belasız
Benim jantlardan takmissin, M Parallel Spoke. Ben aldigim hafta takmistim, cok begendigim bi janttir. Dogru tercih olmus. Tamponlardan sonra daha hos olur.
528 kullaniyorum; soran arkadaslar icin, 2.8 ve 193hp ve asagi yukari yakit tuketimleri ayni.
Manuel tercih etmemenizi oneririm, satarken pek tercih edilmiyor alicilar tarafindan. Hemde konfor acisindan almayin.
yanlış anlama ama bence alpina lar daha şık
*520 benzinlilerde bildiğim kadarıyla 3 motor seceneği var. Benim aracım makyajsız yani 2000 senesine kadar olan üretimlerden. Bu yıllardaki 520lerde bildiğim kadarıyla 2 tip motor var bitanesi tek vanos 150hp diğeri benimki çift vanos 150hp. 2001 ve sonrası 520lerde ise 2.200cc 170hp motor var.
*520 şehir içinde ağır bir araç kalkışlarda ve ara hızlanmalarda yüksek beklentide olmak hayal kurmak olur ayrıca şehir içinde devirli kullanmak (ilk viteslerde) yakıt tüketimini inanılmaz şekilde etkiliyor(min14lt) yüksek hızlarda ise benim beklentilerimi karşılıyor 200km hızın üstüne cok rahat bi şekilde cıkabilirsiniz 6 silindirin faydası. uzun dönem 528 veya 530 kullanmadım temiz 528 bulmak gercekten zor bulabilirseniz performans acısından tatmin edicidir diye düşünüyorum ama 530 gercekten cok basarılı ciddi manada keyif almanızı saglayacaktır yakıt konusunda ise emin değilim ama 528in daha az yaktıgını duymustum ama ben 9lt civarı ortalamadayım daha assagı düşmesi bana inandırıcı gelmiyor
*tüp konusunda bilgim yok.
*aractan beklentinizle alakalı 520nin sizi memnun etmiyecegini düşünüyosanız manuel iyi bir secenek olabilir fakat onlarda donanım konusunda emsallerine göre fakirler
umarım yardımcı olmusumdur:)
çok teşekkür ederim:)
tesekkurler dostum cvplar ıcın
Yeni jantların çok güzel olmuş güle güle kullan.Gerçekten e39 çok güzel bir araç bende bugün lastik 19"jant m body kit aldım boyanmasını bekliyorum.Yay olarak 3.5 mu 5 mi karar veremedim:)