fardaki bant çıkarsa daha güzel olur :) maşşallah ,
model arkadaşta bi okadar güzelmiş :)
Printable View
fardaki bant çıkarsa daha güzel olur :) maşşallah ,
model arkadaşta bi okadar güzelmiş :)
izmire selamlar kazasız belasız maşallah.
Maşallah ilk fotolarından hatırladım..
Plakası yeter. ( 35 ) Maşallah. ;)
Maşallah:)
Herkese çok çok teşekkür ediyorum inşallah zamanla eksiklerini tamamlayıp tekrar sizlerle paylaşıcam :)
Ciftede gormustum maasallah:)
Maşallah kazasız belasız...
maşallah :) 3S-GE mi yoksa 3S-FE mi oluyo şimdi bu 2.0 litreliklerin motorları ??
Güzel duruyor maşallah temiz aracınız var :)
aman dikkat konu kaymasın :D başka şeylere :P
jantlar değiştirildikten sonra daha da güzelleşir. maşallah
Teşekkur edıyorum Motor 3S-GE üstündeki
Opel Corsa Toyata Cor'ona :D maşallah.
mutlaka jant lazım araca geri kalanındada pek bişey göremedim Allah kaza bela vermesin
maşallah güzel duruyor araç. çocuklugum bu aracın içinde geçti. şahin satıp almıştık. inanılmaz konforlu inanılmaz geniş iç mekana sahip canavar gibi kliması olan ve çıtırdan da olsa top speed canavarı bir araç :)
motorla ilgili hiç araştırma yaptınız mı ? turbo yapılacak olsa kolu pistonu falan bulunuyor mu ? konforlu bir top speed canavarı haline dönüştürülebilir bu araç 250-300 hp aralıgına cıkarılabilirse eger :)
Evet ufak bir araştırma yaptım detaylı olmadı taniki ama turbolama işlemıne gore pıstonu kolu bulunuyor ama malıyet standarta göre fazlasıyla yuksek cıkıyor ama dedığın gıbı top speed de cok farklı bır yukselıs oluyor :)
El freniyle hayatımda en çok hakim olabildiğim arabaydı zamanında...
maşallah güzel araç ama arkadaşların dediği gibi güzel bi jantla daha güzel olur düşüncesndeyim bizimde accord corona carina gibi araçlara niyetmiz varda bunların corona ve carina arasında sadece makyaj farkı mı var ? birde son olarak yan sanayş parçalarını temin etme durumları nedir ? kazasız belasız kullnamanız dileğiyle