oncelıkle tum abılerıme arkadaslarıma selamlar ..1974 model vw arkadaslıgımız ben 11 yasındayken basladı babamdan bır kaplumbag ıstememle..babamda benı kırmayıp arastırmalara basladı ve ankara da 70 yaslarda bır teyzeden 1303 buldu hemen ıstanbuldan kalktı aldı ve geldı arac tam bır orjınallık abıdesıydı kasası cok duzgundu gerceken cok emız bır vw bulmustuk ..hemen babam arcı restorasyona ve a dan z ye toplattırmıstı 16 ay suren bı emek vardı ama sonucları cok guzel olmustu arık garaja yatmaya hazırdı kısın bır kere bıle mars basılmıyo garjdan cıkmıyodu yazın ara sıra babamla bınıyoduk ole bole derken aradan 7 sene gecmıs ve artık bıraz makyaj lazımdı evlata ..okulların kapanmasıla bır gırıstık ve sonucları bu![]()
bana yardımlarınan dolayı fevzı abıme Fdogan,ogur abı lastık konusunda cok saolsun ..ve erdoganla gokhan abıme sonsuz tesekkurler ..
bı kac eksıgımız var ama onlarda kac aya bıtıcek ıns one guneslık 911 koltuklarımız be acılır kelebk camlarımız almanyadan gelıcek ve onlarıda koydukmu nokayı koyucaz ıns
restorasyon fotoları 5.sayfada..
air vosumun vıdyosu
ellerıne saglık baris abım anca bu kadar guzek olabılırdı cok begendım cok saol ellerıne emegıne saglık
hd ızlemenızı kesınlıkle tavsıye ederım
74'' VW BEETLE AIR SUSPENSION - YouTube
Air hali
Az kaldı bı kac rutus prof fotolarla yakında sızlerle
not:Eskı halının fotolarını da koyucam dıger pcde kaldı ılk halını restorasyonu falan ..
once
EN GÜNCEL HALİMİZ SAYFA 8
EVLAT SATILIK ..
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post6917396